Simona Halep și-a adus aminte de triumful de la Wimbledon: Îmi lipsește acest loc special

Simona Halep și-a adus aminte de triumful de la Wimbledon: Îmi lipsește acest loc special

Simona Halep și-a adus aminte pe o rețea de socializare de un moment important de anul trecut, cu puțin timp înainte de a începe turneul de la Wimbledon, turneu pe care românca avea să îl câștige și să își treacă în cont al doilea turneu de Mare Șlem din carieră.

Locul 2 mondial WTA și-a adus aminte cu nostalgie de un moment petrecut la Londra în 2019, o zi în care organizatorii de la Wimbledon puneau la cale ziua presei, o întălnire a jucătoarelor cu jurnaliștii sosiți de pe întregul mapamond.

"Această fotografie (n.r.: vezi foto articol) a fost făcută în urmă cu fix un an, la Wimbledon, de ziua presei. Îmi place acest moment pentru că se vede că sunt foarte relaxată. Habar nu aveam ce urma să se întâmple peste câteva săptămâni. Uitandu-mă în urmă, îmi amintesc cu precizie că eram relaxată și de abia așteptam să încep turneul. Îmi lipsește acel loc special de la Londra".

Simona Halep, o postare făcută pe pagina sa personală de Facebook.
ADVERTISING

Halep a triumfat pe 13 iulie la Wimbledon, în 2019, după o finală fabuloasă cu Serena Williams, scor 6-2, 6-2. La 28 de ani, Simona se poate lăuda și cu titlul de la Roland Garros, din 2018, cucerit în dauna lui Sloane Stephens, după o finală decisă în trei seturi.

Citește și:

Simona Halep revine pe teren: Iată când va disputa primul meci

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!