Simona Halep revine pe teren: Iată când va disputa primul meci

Simona Halep revine pe teren: Iată când va disputa primul meci

Simona Halep revine pe teren după o pauză de mai bine de patru luni.

Sportiva noastră va participa la începutul lunii iulie la un turneu demonstrativ programat la Cluj, în data de 5 iulie.

Astfel, Simona va juca un meci dublu mixt alături de Horia Tecau, urmând să întâlnească perechea formată din Marius Copil și câștigătoarea probei de simplu.

La turneul de la Cluj vor mai participa jucătoare precum Irina Begu, Jaqueline Cristian, Irina Bara, Gabriela Ruse, Miriam Bulgaru și Georgia Crăciun.

Sportivele vor fi împărțite în două grupe de câte trei, iar apoi vor avea loc semifinalele și finala. Simona Halep nu va participa însă și în proba de simplu.

ADVERTISING

”Mă bucur să anunț că reluăm evenimentele sportive. Ideea asta a venit în colaborare cu Sports Festival și cu Cosmin Hodor. E un restart pentru tenisul românesc, mai ales pentru jucătoare. Sunt convins că în lipsa turneelor au nevoie de meciuri, de adrelina și pregătirea de care aveau parte înainte.

Turneul va fi fără public, accesul publicului va fi restricționat. Eu zic că este un pas mare pe care îl putem face spre normalitate. O să avem parte de șase jucătoare: Irina Begu, Jacqluine Cristian, Irina Bara, Gabriela Ruse, Miriam Bulgaru și Giorgia Crăciun”, a spus Patrick Ciorcilă, managerul Winners Open, în cadrul emisiunii ”Așii tenisului” de la Digi Sport.

ADVERTISING

Simona a disputat ultimul meci pe 22 februarie, când a câștigat turneul de la Dubai.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!