Tenis pentru Fapte Bune a reunit pe tabloul de concurs 106 jucători la simplu feminin, simplu masculin și dublu

Tenis pentru Fapte Bune a reunit pe tabloul de concurs 106 jucători la simplu feminin, simplu masculin și dublu

Game, set și meci! Turneul caritabil „Tenis pentru Fapte Bune”, organizat de Asociația The Social Incubator în parteneriat cu Eurosport România și Discovery Rise, a reușit să adune donații și sponsorizări în valoare totală de 35.000 de euro. Fondurile sunt destinate sprijinirii tinerilor din medii vulnerabile, în special a celor din sistemul de protecție a copilului, să își continue studiile, să se integreze în societate și pe piața muncii, pentru a nu risca să ajungă în rețelele de trafic de persoane sau în alte contexte nefavorabile. 

Cea de-a treia ediție a turneului „Tenis pentru Fapte Bune” s-a desfășurat între 23 și 25 septembrie 2022, la Pescariu Sports&Spa din București. Evenimentul a fost deschis de jucătoarea profesionistă de tenis Mihaela „Miki” Buzărnescu, iar în meciul demonstrativ au făcut spectacol Horia Tecău și Andrei Pavel, care au jucat la dublu contra echipei formate din Horia Brenciu și Cornel Ilie. 

Tabloul de concurs a reunit 106 jucători de tenis, care s-au întrecut în meciuri de simplu (feminin și masculin) și dublu. Aceștia au fost urmăriți și încurajați de peste 400 de spectatori, în cele trei zile de turneu. 

Taxele de participare au reprezentat contribuția jucătorilor la viitorul și educația tinerilor din medii vulnerabile și se adaugă altor sponsorizări și donații prilejuite de organizarea turneului, care a reușit să atragă per total aproximativ 35.000 de euro în scop caritabil. 

Marii câștigători ai acestei ediții sunt tinerii din programele asociației The Social Incubator, dar iată care au fost câștigătorii de pe teren:

Simplu feminin

Locul 1: Ioana Ducu

Locul 2: Daniela Schoppmeyer

Locul 3: Alice Tientan Ling

Simplu masculin

Locul 1: Mihai Bădescu

Locul 2: Cristian Mîndru

Locul 3: Bogdan Constantin Nuțu

Dublu masculin

Locul 1: Cristian Mîndru și Dragoș Suciu

Locul 2: Ioan Mașcă și Eric Mârza

Locul 3: Cătălin Haiduc și Vlad Cristian Smighelschi

Participanții la turneu s-au bucurat de tenis de calitate, vreme bună și surprize din partea organizatorilor și partenerilor, care i-au așteptat cu răcoritoare, gustări, loc de joacă pentru copii, fotografii la minut și multe altele.

Accesul spectatorilor a fost liber, dar mulți participanți au dorit să contribuie voluntar și au trimis SMS la numărul 8845, cu mesajul JOB, donând astfel câte 2 euro lunar pentru a-i ajuta pe tinerii care părăsesc sistemul de protecție a copilului să aibă un loc de muncă. 

La evenimentul de deschidere a turneului a fost organizată și o licitație caritabilă cu lucrări fotografice ale tinerilor din proiectele asociației, iar alte lucrări și obiecte din turneu, cum ar fi mingi semnate de jucători, pot fi găsite online aici.

Turneul caritabil „Tenis pentru Fapte Bune” s-a bucurat de atenția suporterilor care revin în fiecare an, printre care se numără și sportivi de performanță precum Horia Tecău, Andrei Pavel, Virgil Stănescu, Mihaela Buzărnescu, Monica Roșu, Gabriela Ruse, Vasile Maftei. Și jurnaliștii fac parte din echipa care susține constant turneul: Dragoș Suciu, Cristian Mîndru și Constantin Rudnițchi au fost pe teren, iar cele mai bune momente ale turneului s-au văzut și la televizor, pe ProTV, Antena 1 și TVR1. 

Partener oficial Eurosport Romania - Discovery Rise

Mulțumim Pescariu Sports&Spa pentru găzduire. 
Sponsori principali: Coca-Cola HBC, Decathlon România, Tenis Club Bucuresti, The Gallery
Parteneri de fapte bune: Aston Com, KPMG Romania, Servier, Profi, Global Vision, Spornic, Green Future, Cefin Trucks, Building Echipament, ART2WEAR, AST Group, Paste Baneasa, Cadoul Special, Dichis Signature Events, Fabrica de Daruri , Livrez Dragoste, KAFUNE, Robert Patai, Gelateria Velluto, AndrewCbi Media, Adrian Cristea, 

Diana's Cakes and Candy Bar, Via Viticola, FineStore, Frenchie’s Happy Van, SamPromo Materiale Promoționale, Serviciul de ambulanță PrivateMed

Parteneri media: JURIDICE.ro, Life.com, spotmedia.ro, Phoenix Media, Revista Biz, Adrenallina Media.

Despre Asociația The Social Incubator

Asociația The Social Incubator este o organizaţie nonguvernamentală, nonprofit ȋnfiinţată ȋn 2014 pentru a veni ȋn sprijinul tinerilor din medii defavorizate din România, prin intervenții sociale directe, pragmatice și creative. Organizația oferă sprijin pentru integrarea socio-profesională a tinerilor instituționalizați: cursuri gratuite de pregătire profesională și stagii de practică, sprijin pentru găsirea unui loc de muncă legal și sprijin pentru găsirea unei locuințe subvenționate. De asemenea, asociația dezvoltă concepte și lansează proiecte sociale care să faciliteze inserția profesională a persoanelor din medii defavorizate. În 8 ani de existență, impactul The Social Incubator constă în 42 de proiecte implementate în 28 de județe, 8724 de tineri participanți la activitățile de dezvoltare personală și profesională organizate și 1619 tineri sprijiniți prin sesiuni de consiliere în procesul de integrare socială și profesională, la nivel național.

Despre Discovery RISE

Discovery RISE (Reducing Inequality and Supporting Empowerment) este o inițiativă Warner Bros. Discovery care conectează audiența globală cu oportunități de a transforma compasiunea în impact, prin intermediul partenerilor non-profit specializați în a combate pericolele existențiale ale zilelor noastre.

Despre Warner Bros. Discovery

Warner Bros. Discovery (NASDAQ: WBD) este o companie lider mondial în media și divertisment, care creează și distribuie cel mai variat și complet portofoliu de conținut și branduri din televiziune, film și streaming. Compania Warner Bros. Discovery este prezentă în peste 220 de țări și teritorii, localizată în 50 de limbi străine și își propune să inspire, să informeze și să aducă divertisment audiențelor din toată lumea prin branduri și produse precum Discovery Channel, discovery+, CNN, DC, Eurosport, HBO, HBO Max, HGTV, Food Network, OWN, Investigation Discovery, TLC, Magnolia Network, TNT, TBS, truTV, Travel Channel, MotorTrend, Animal Planet, Science Channel, Warner Bros. Pictures, Warner Bros. Television, Warner Bros. Games, New Line Cinema, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies, Discovery en Español, Hogar de HGTV și altele. Mai multe informații sunt disponibile pe www.wbd.com.