Clotilde Armand dezvăluie câți bani a încasat avocata lui Liviu Dragnea de la Primăria Sectorului 1

Clotilde Armand dezvăluie câți bani a încasat avocata lui Liviu Dragnea de la Primăria Sectorului 1

Clotilde Armand, edilul Sectorului 1, dezvăluie câți bani a încasat avocata lui Liviu Dragnea de la primăria pe care o conduce.

Armand a publicat pe contul său de Facebook o listă cu avocații care au încasat bani de la Primăria Sectorului 1 în perioada 2007- 2020 pentru servicii juridice. Asta deși primăria are departament juridic și juriști.

Pe listă apare și Flavia Teodosiu, avocata lui Liviu Dragnea.

”Îmi dau seama că am deranjat niște grupuri de interese care erau abonate la banii publici ai primăriei. Și dacă tot discutăm de legi și respectarea acestora eu voi prezenta acum cetățenilor din Sectorul 1 câți bani a încasat avocata lui Dragnea de la Primăria Sectorului 1 pentru ''servicii juridice'. În condițiile în care primăria are departament juridic și juriști. Așa, în numele transparenței.

ADVERTISING

* În acest tabel regăsiți sumele acordate de Primăria Sectorului 1 pentru toate casele de avocatură”, a scris Armand pe Facebook.

Conform tabelului afișat, Flavia Teodosiu a obținut de la primărie, în perioada 2007 - 2020, peste 574.000 de lei, adică aproape 120.000 de euro. 

Lucrurile încep să devină tot mai clare. Avocata lui Liviu Dragnea mi-a cerut demisia din funcția de primar. Și unde a...

Posted by Clotilde Armand on Wednesday, December 9, 2020

Avocata lui Dragnea i-a cerut demisia

Armand a publicat lista după ce avocata i-a cerut demisia, din cauza gunoaielor din Sectorul 1.

”Lucrurile încep să devină tot mai clare. Avocata lui Liviu Dragnea mi-a cerut demisia din funcția de primar. Și unde a comunicat domnia sa acest lucru dacă nu în publicația unui fost acționar al firmei de salubrizare care continuă să-și bată joc de cetățeni și de autoritatea locală (e vorba de Radu Budeanu şi Gândul.ro - n.red.).

ADVERTISING

Stimată doamnă avocat, vă promit că situația acestor gunoaie lăsate intenționat pe străzile sectorului nostru va lua curând sfârșit. Cetățenii nu merită să fie ''victimele'' unui fals război între prestatorul de servicii de salubrizare care forțează nota și modifică tarifele după cum dorește și autoritatea locală.

Cetățenii vor să fie curat pentru că plătesc enorm de mulți bani pentru acest serviciu. Și vom rezolva situația. Deja a început să se ridice gunoiul”, se mai arată în postarea edilului.

În fine, Armand a menționat că nu își va da demisia.

ADVERTISING

Citește mai multe despre scandalul gunoaielor din Sectorul 1:

A.D.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇