Ai nevoie de o trusă de scule? Comand-o pe cea potrivită de la TimoShop!

Ai nevoie de o trusă de scule? Comand-o pe cea potrivită de la TimoShop!
https://unsplash.com/photos/Klby0nxseY8

În orice locuință ar trebui să existe o trusă de scule, deoarece niciodată nu poți ști ce ai de reparat. Unele mici reparații nu necesită intervenția specialiștilor: le poți face și tu, fără să ai experiență. De aceea, îți recomandăm să achiziționezi o trusă cu scule de bază, ideală pentru orice gospodărie. Astfel, vei putea desface mânerele de la șifonier spre exemplu, vei putea schimba clanțele de la ușile interioare dacă este nevoie și vei putea deșuruba diverse. De asemenea, dacă vei cumpăra mobilă ce necesită asamblare, nu va mai fi nevoie să plătești persoane calificate sau să îți rogi prietenii să te ajute. Vei putea să montezi mobila și astfel vei avea și satisfacția că ți-ai pus amprenta asupra locuinței.

ADVERTISING

În plus, dacă deja știi să repari diverse lucruri și dacă îți place să îți ajuți prietenii și vecinii, poți achiziționa o trusă mai complexă, cu numeroase scule. În cazul în care nu ai timp să mergi în magazinele fizice sau dacă vrei să te bucuri de un preț excelent, cel mai bine este să comanzi trusa scule de la TimoShop. În acest magazin online, vei găsi tot ceea ce ai nevoie pentru mici reparații prin casă, prin grădină și de ce nu, chiar și la mașină.

În categoria specială cu truse de scule, vei găsi truse pentru toate bugetele și pentru toate cerințele. Cea mai ieftină trusă de scule, care conține chei tubulare, costă puțin peste 20 lei, iar cea mai scumpă, special realizată pentru electricieni, costă puțin peste 2000 lei. Vei găsi truse pentru toate activitățile. Spre exemplu, dacă ești instalator, la Timo Shop vei găsi cele mai bine scule, la prețuri excelente. Știi prea bine că este importantă calitatea și astfel vei putea să repari în timp util, iar clienții vor fi mulțumiți.

ADVERTISING

O trusă de scule profesională extrem de populară pe TimoShop este Trusa de scule profesionala Yato XXL YT-38841, 216 Piese, formată dintr-un set de instrumente profesionale, care a fost dezvoltat pentru a satisface nevoile de servicii specializate de automobile și mecanică.

TIMO-1

Dacă îți dorești o trusă cu diverse scule, pentru orice s-ar putea întâmpla în casă, în grădină sau la mașină, atunci îți recomandăm o Trusa scule 25 buc 239352. Aceasta conține următoarele:

● 4x surubelnita (-) 5, 6, (+) 5, 6
● 1x ciocan cu coada fibra 300 g
● 1x banda izolatoare
● 1x cheie franceza 200 mm
● 1x cleste combinat 180 mm
● 1x cutter
● x1 metru cu banda otel retractabil 3 m
● 9x chei hexagonale (imbus) 1,5-2-3-4-5-5,5-6-8-10 mm
● 4x pile 200 mm (lata, semirotunda, dreptunghiulara, rotunda)
● 1x cleste cu nas lung 150 mm.

timo-2-1

Așa cum poți observa și din descriere, este o trusă pe care oricine ar trebui să o aibă în casă și care te poate scăpa din numeroase situații neplăcute. De ce să mai apelezi la specialiști pentru mici reparații ce nu necesită cunoștințe avansate? Poți repara personal un mâner de la sertar sau orice altceva nu necesită pregătire și atestare (cum ar fi echipamente electrice sau conducte de apă sau de gaze).

ADVERTISING

Așadar, dacă ai nevoie de o trusă de scule, apelează cu încredere la TimoShop!


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇