3 pași simpli pentru renovarea băii

3 pași simpli pentru renovarea băii

Probabil a venit momentul să îți renovezi casa sau anumite încăperi din ea și nu știi cu ce să începi. Ei bine, baia poate fi prima încăpere cu care să începi. O baie modernă și elegantă îți schimbă întreaga locuință. Este important ca baia să fie cât mai aerisită, nu foarte mică dacă se poate, pentru a avea spațiu să te desfășori și să îndeplinești toate activitățile în condiții bune. În ultimul timp, au revenit în trend sălile de baie închise la culoare, gri închis sau negre, pentru că prezintă o eleganță și un stil aparte.

ADVERTISING

Află în continuare cei 3 pași simpli pentru a-ți renova baia în cel mai scurt timp:

1. Schimbă faianța sau pereții

Cel mai important element în decorul unei băi sau camere, de oricare tip ar fi ea, este culoarea pereților. Aceștia influențează întregul aspect al încăperii, definind stilul. În primul rând, pereții trebuie să fie curați, fără pete și murdării, pentru ca baia din locuința ta să nu pară veche și neîngrijită. Este recomandat să schimbi culoarea și/sau faianța, în funcție de cum vrei să arate baia ta cea nouă. O faianță gri închis spre negru cu o gresie asemănătoare vor da un aspect extraordinar băii tale și vei fi extrem de mulțumit de rezultat.

ADVERTISING

2. Acordă atenție mobilei

Un alt factor de care este indicat să ții cont când începi renovarea sălii de baie ar trebui să fie mobilierul. Este important ca acesta să se potrivească cu celelalte elemente și cu decorațiunile. În cazul în care dorești ca baia ta să fie extra și să îți suprinzi familia, prietenii sau musafirii în general, dacă optezi pentru o baie foarte închisă la culoare, poți alege și mobilierul la fel. Imaginează-ți cât de elegant va arăta o baie în culoarea gri închis, cu mobila neagră. Dacă ți se pare prea mult și simți că nu ți se potrivește acest stil, poți opta pentru o mobilă deschisă la culoare, albă, gri sau bej. Găsești toate tipurile de mobilier de baie la Hornbach.ro, așa că pornește în căutarea mobilierului visurilor tale.

ADVERTISING

3. Cabina de duș sau cadă

De asemenea, și aceste elemente trebuie alese corect și cu stil, în cazul în care dorești să acorzi importanță aspectului, iar baia ta să fie impecabilă și să nu mai necesite schimbări un timp îndelungat. Este indicat să adopți un stil simplu, monocrom, pentru a arăta bine mereu, indiferent de tendințele anilor care vin. În funcție de ce dorești, cabină de duș sau cadă, poți alege ceva cât mai minimalist și simplu. De exemplu, în materie de duș, ai putea achiziționa un duș italian, elegant, luxos și cu stil, iar la capitolul căzilor, una chic și lată, într-o formă interesantă.

Prin urmare, dacă ești în căutare de elemente și idei pentru renovarea băii tale, acesta este locul care te poate inspira sau îți poate schimba planurile. Este recomandat să iei decizii cât mai practice și care să fie corecte și pe viitor, să îți aducă pe tot parcursul vieții satisfacție, nu doar la început.