Timișoara: Focar de coronavirus la un centru oncologic

Unul dintre cele mai negre scenarii s-a întâmplat la un centru de tratare a bolnavilor de cancer din Timișoara, unde nouă asistente și un pacient au fost confirmați pozitiv cu SARC-CoV2.

Alte şase focare de COVID-19 sunt active în județul Timiș: : la fermele Smithfield unde sunt 174 de cazuri confirmate, la Spitalului privat Premiere unde sunt 6 cazuri, la Spitalul de Psihiatrie din Gătaia unde sunt 12 cazuri, la fabrica Zoppas din Sânnicolau Mare -3 cazuri, în comuna Gottlob – 11 cazuri.

La Centrul de tratare a cancerului OncoHelp din Timişoara sunt 10 cazuri, acesta fiind ultimul focar depistat. Este vorba de nouă asistente şi infirmiere, respectiv un pacient.

ADVERTISING

La Făget, oraş intrat în carantină încă de duminică, au fost confirmate până în acest moment 52 de persoane cu coronavirus. Doi oameni au murit din cauza COVID-19.

De la începutul pandemiei s-au înregistrat 134 de cazuri de infectări în rândul cadrelor medicale din Timiş, dar şi 67 de decese ale unor locuitori din Timişoara şi din judeţ confirmati cu COVID -19.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇