Premierul a anunţat când se vaccinează

Premierul a anunţat când se vaccinează

Prim-ministrul Florin Cîţu se va vaccina sâmbătă, la ora 12.00, la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar ”Dr. Carol Davila”.

”Premierul Florin Cîţu se va vaccina public împotriva COVID-19 sâmbătă, 16 ianuarie a.c., începând cu ora 12:00,  la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar ”Dr. Carol Davila”, în etapa a doua a campaniei de vaccinare”, au anunţat, joi, reprezentanţii Guvernului.   

După vaccinare, prim-ministrul Florin Cîţu va susţine o declaraţie de presă în curtea spitalului.   

Klaus Iohannis este şi el programat pentru vaccinul anti-COVID pe data de 15 ianuarie, la începutul celei de-a doua faze a campaniei de vaccinare, și spune că nu s-a vaccinat până acum, pentru că și-a așteptat rândul.

ADVERTISING

”Nu am dorit nici eu nici premierul să ne băgăm în față, dar vineri începe a doua etapă de vaccinare. Pe 15 ianuarie mă voi vaccina public”, a declarat președintele în prima sa întâlnire cu jurnaliștii din 2021.

Întrebat dacă nu crede că decizia de a nu se vaccina în prima etapă a sporit neîncrederea în vaccin, acesta a aruncat pisica în ograda responsabililor cu strategia de vaccinare.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

”Nu cred că s-a produs nicio neîncredere. Decizia a fost să fie vaccinat în primul rând personalul medical”, a spus Iohannis.

Vineri începe oficial cea de-a doua etapă a Strategiei naţionale de vaccinare, în care sunt incluse persoanele de peste 65 de ani, bolnavii cronici şi persoanele care lucrează în domenii considerate esenţiale, între care Administraţia Prezidenţială şi Guvernul.   

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇