Cât costă implantul de păr la Dr. Felix Hair Implant? Mai puțin decât te aștepți

Cât costă implantul de păr la Dr. Felix Hair Implant? Mai puțin decât te aștepți

Se știe că felul în care te prezinți din punct de vedere fizic în societate poate avea un impact deosebit asupra oricărei persoane. În special dacă acest lucru se referă la podoaba capilară, care e posibil să se rărească, odată cu trecerea timpului. Cu atât mai mult persoanele care și-au pierdut părul într-un accident sau boală, au nevoie de validare și acceptare. 

Există, desigur, soluții la aceste probleme, iar una dintre ele este implantul de păr realizat la clinica Dr. Felix Hair Implant. Ce presupune și cât costă acesta, aflăm din rândurile de mai jos. 

ADVERTISING

Ce este un implant de păr și când este necesar acesta? 

Nu doar femeile sunt afectate de căderea părului, ci și bărbații pot trece prin acest gen de episoade. Mai mult, e posibil să își dorească ca barba sau sprâncenele să fie mai dese, iată un alt aspect de care sunt preocupați. Iar una din temeri este desigur cat costa implantul de par.

În mod surprinzător, implantul de păr nu este atât de scump precum pare, deoarece acesta se poate achita și în rate. În funcție de complexitatea cazului, pe drfelixhairimplant.ro se poate apela la formularul de contact și la o estimare a prețului total. Un specialist va răspunde într-un timp de așteptare scurt la aceste întrebări și va estima costurile totale, în funcție de mai mulți termeni. Iată, așadar, că această problemă poate fi rezolvată printr-un implant de păr. 

ADVERTISING

Care sunt etapele premergătoare unui implant de păr 

Înainte de a se trece propriu-zis la etapa de implant de păr, are loc programarea și consultația. Echipa de la clinica Dr. Felix Hair Implant este compusă din medici specialiști, cu multă experiență la activ, care au rezolvat sute sau chiar mii de cazuri. 

Așadar, consultația este necesară pentru a stabili etapele necesare unui implant de păr reușit. Mai mult, aceasta este gratuită, fără costuri ascunse. Etapele sunt deci consultația, stabilirea zilei de intervenție, marcarea zonelor donatoare și primitoare, anestezia, extracția și implantarea grefelor de păr. Această ultimă etapă are loc printr-o metodă inovativă numită tehnica Q-FUE care presupune implantul manual, fir cu fir. În felul acesta părul va crește mai repede și va arăta natural, la fel ca înainte. Nimeni nu face diferența sau va bănui că este vorba de un implant de păr. 

ADVERTISING

Implantul de păr se poate face și pe pielea grefată în urma unor accidente. 

Rezultatele sunt uimitoare, iar podoaba capilară este refăcută 

Un implant prin tehnica Q-FUE sau tratamente inovatoare contra căderii părului sunt recomandate de specialiștii de la clinica Dr. Felix Hair Implant ca fiind soluții majore. Orice persoană care face acest pas își poate relua activitățile cotidiene în doar câteva zile, iar rezultatele apar și ele la fel de rapid. Practic, se pot vedea în câteva luni rezultatele, ceea ce dă mai multă încredere în sine. 

Operația se poate plăti în rate accesibile, ceea ce oferă pacienților sentimentul de securitate, văzând rezultatele care apar după implant. 

Detalii privind acest sistem de plată și programări se pot face pe pagina oficială drfelixhairimplant.ro. 

Contact: 

client@drfelix.ro

0720254368