Urările președintelui și ale premierului pentru români cu ocazia trecerii in noul an

Preşedintele Klaus Iohannis afirmă, în mesajul de Anul Nou, că reîntoarcerea la normalitatea care ne lipseşte tuturor este tot mai aproape, dar depinde de fiecare dintre noi, el recomandând să continuăm să fim responsabili, pentru ca acest obiectiv să devină realitate cât mai curând.

Vă doresc tuturor multă sănătate și un An Nou fericit! La mulți ani!

Posted by Klaus Iohannis on Thursday, December 31, 2020

Mesajul preşedintelui Klaus Iohannis:

”Dragi români,

Ne aflăm la finalul unui an extrem de dificil, în care viaţa noastră a fost schimbată radical de o pandemie fără precedent.

Vă mulţumesc pentru responsabilitatea de care aţi dat dovadă şi pentru implicarea în efortul comun de a limita răspândirea acestui teribil virus şi de a-i proteja pe semenii noştri. Din păcate, prea mulţi oameni au pierdut lupta cu boala şi gândurile mele se îndreaptă acum şi către familiile îndoliate.

Un mesaj special de apreciere şi recunoştinţă transmit medicilor şi personalului medical, care au muncit până la epuizare şi continuă să o facă pentru a salva vieţi.

Privim spre Noul An cu multă speranţă şi încredere că vom trece cu bine peste această grea încercare. Reîntoarcerea la normalitatea care ne lipseşte tuturor este tot mai aproape, dar depinde de fiecare dintre noi. Să continuăm să fim responsabili, pentru ca acest obiectiv al nostru să devină realitate cât mai curând!

Vă doresc tuturor multă sănătate şi un An Nou fericit! La mulţi ani!”

Premierul Cîțu: Aveţi încredere în guvernul vostru!

Premierul Florin Cîţu a transmis, joi după-amiază, un mesaj de Anul Nou în care a mulţumit românilor pentru că au fortmat o echipă în anul 2020. ”Vă promit că eu şi echipa mea vom face totul ca economia să se relanseze în 2021”, a afirmat premierul.

Dragi români, La trecerea dintre ani doresc să vă mulțumesc că împreună am fost o echipă în 2020. Un an greu pentru...

Posted by Florin Cîţu on Thursday, December 31, 2020

Mesajul premierului Florin Cîțu

”Dragi români,

”La trecerea dintre ani doresc să vă mulţumesc că împreună am fost o echipă în 2020. Un an greu pentru România. Tot ce am făcut la Ministerul de Finanţe s-a bazat pe două lucruri: profesionalism şi transparenţă. V-am promis că nu voi permite prăbuşirea economiei şi aşa am făcut. Am promis că nu las pe nimeni în urmă şi aşa a fost.

Acum, din noua mea poziţie de prim-ministru, vă promit că eu şi echipa mea vom face totul ca economia să se relanseze în 2021. Nu putem să facem acest lucru singuri. Doar împreună cu voi.

La mulţi ani tuturor. Aveţi încredere în guvernul vostru, Guvernul României”.