Tensiuni între PNL și USR-PLUS și la Sectorul 5. Liberalii sunt supărați că doar ei au boicotat bugetul lui Piedone

Tensiuni între PNL și USR-PLUS și la Sectorul 5. Liberalii sunt supărați că doar ei au boicotat bugetul lui Piedone

Consilierul local PNL în Consiliul Local Sector 5 George Agafiţei a declarat că liberalii sunt singurii care s-au abţinut la votarea bugetului pentru Primăria Sectorului 5 propus de edilul Cristian Popescu Piedone, iar USR PLUS a votat „pentru”.

„Noi ne-am abţinut fiindcă am avut nişte amendamente care ne-au fost respinse în Consiliu şi atunci ne-am abţinut de la votatul bugetului. USR PLUS a votat 'pentru', dar motivele nu le ştiu. PNL a fost singura formaţiune care s-a abţinut de la vot. Au votat 'pentru' toţi ceilalţi. Am fost 26 prezenţi, 6 de la PNL s-au abţinut, deci 20 au votat 'pentru'”. Consiliul local e de 27, dar o persoană a fost absentă”, a explicat George Agafiţei, pentru News.ro.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Într-o postare pe pagina de Facebook a USR PLUS este explicat faptul că amendamentele la buget ale Alianţei au fost acceptate, drept urmare a fost un vot pentru bugetul din acest an.

Amendamentele USR PLUS prevăd construirea primei creşe noi, un program voucher social de 500 lei pe lună pentru creşă, destinat cazurilor sociale şi începerea lucrărilor de extindere la Şcoala nr. 280.

Aceştia precizează că nu doar au reuşit să impună aceste amendamente, ci şi au diminuat cheltuielile salariale si cheltuielile cu bunuri si servicii din propunerea de buget a primarului Sectorului 5.

Citește și alte informații despre conflictele care au apărut la nivel local între PNL și USR PLUS:


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!