Președintele PNL București, după respingerea bugetului: Soluția rămâne dialogul. Propun completarea protocolului cu USR-PLUS

Președintele PNL București, după respingerea bugetului: Soluția rămâne dialogul. Propun completarea protocolului cu USR-PLUS

Violeta Alexandru, președintele PNL București, spune că soluția pentru deblocarea situației de la Primăria Capitalei, unde bugetul propus de Nicușor Dan a fost respins de consilierii USR-PLUS, este dialogul și propune completarea protocolului semnat de cele două partide care îl susțin pe primarul general.

”Bugetul trebuie aprobat până la o anumită dată pentru a se putea încasa sumele din transferuri de la Ministerul Finanțelor. Mai sunt câteva zile. Alternativa este incapacitate de plată. Blocaj (…)

Soluția rămâne dialogul. În interesul bucureștenilor care au dreptul să ne ceară să facem treabă. (…)  Din partea noastră nu va exista nicio tergiversare pentru lămurirea oricăror aspecte în vederea adoptării, cât mai curând, a Bugetului Capitalei”, a scris vineri pe Facebook Violeta Alexandru.

ADVERTISING

Filialele USR și PLUS din București sunt conduse de Claudiu Năsui și respectiv Vlad Voiculescu (foto).

O mână întinsă către parteneri

În opinia liderului PNL București, nu este o soluție ca USR-PLUS să vină cu propria variantă de buget, așa cum a invitat Nicușor Dan.

De asemenea, liderul PNL București reamintește că e nevoie ”să se treacă mai repede la toate deciziile de oprire a cheltuielilor inutile, de eficientizare a cheltuielilor publice”.

”Oricum se vor continua discuțiile, evaluările până la rectificare, august/septembrie. Chiar nu se putea face minuni în câteva luni de la alegeri. Nu înseamnă că nu îmbunătățim lucrurile de la o etapă la alta.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Îi cunosc pe liderii USR- Plus. Știu că ne respectăm și că suntem compatibili, în modul în care vedem lucrurile pentru România și pentru București. Am convingerea că toți trei (alături de echipele noastre, desigur) vrem să evităm generarea de probleme pentru Capitală. Vom găsi răspunsuri și soluții prin dialog.

O idee ar fi ca, în completarea protocolului din campania electorală, să facem acum unul pentru colaborarea de la nivelul administrației și, de ce nu, de la nivelul coordonării politice.

Alături de Nicușor Dan. Cel pe care l-am susținut în fiecare zi din campanie. (…) Îmi doresc să facem treabă împreună!”, a subliniat încă o dată liderul PNL București.

ADVERTISING

C.B.

Află mai multe despre scandalul votării bugetului Capitalei:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇