Și fiul lui Rudy Giuliani are COVID-19. A fost la conferința de presă în care i-a curs vopsea de păr pe față tatălui său

Și fiul lui Rudy Giuliani are COVID-19. A fost la conferința de presă în care i-a curs vopsea de păr pe față tatălui său

Andrew Giuliani, fiul lui Rudy Giuliani, avocatul persnal al lui Donald Trump, a fost diagnosticat cu COVID-19.

Andrew a dat vestea, vineri, pe Twitter. Adică la o zi după ce a participat la conferința de presă halucinantă suținută de tatăl său timp de două ore. În timpul evenimentului, lui Rudy Giuliani i s-a scurs vopseaua din păr pe față.

Iată aici detalii - Rudy Giuliani i-a luat apărarea lui Trump într-o conferinţă de presă halucinantă, în care îi curge pe faţă vopseaua de păr (Video)

”În această dimineață, am primit rezultatul pozitiv pentru COVID-19”, a scris tânărul Giuliani pe Twitter.

ADVERTISING

”Momentan, am simptome ușoare și urmez toate procedurile medicale. Sunt inclusiv în carantină, iar acum se face ancheta epidemiologică, pentru depistarea contacților”, și-a informat el urmăritorii din mediul online.

Andrew Giuliani, care este asistent special al președintelui, este ultimul membru din cercul lui Trump care s-a infectat cu SARS-CoV-2.

Anterior, un purtător de cuvânt a anunțat că și fiul liderului de la Casa Albă, Donald Trump Jr., s-a îmbolnăvit de COVID-19.

ADVERTISING

”Don a fost testat pozitiv la începutul săptămânii şi de atunci este în carantină”, a declarat un purtător de cuvânt, citat de CNN.

Iată aici detalii - Fiul cel mare al lui Donald Trump are COVID-19

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

A.D.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇