Fiul cel mare al lui Donald Trump are COVID-19

Fiul cel mare al lui Donald Trump are COVID-19

Fiul cel mare al preşedintelui SUA Donald Trump, Donald Trump Jr., a fost diagnosticat cu COVID-19, conform unui purtător de cuvânt.

"Don a fost testat pozitiv la începutul săptămânii şi de atunci este în carantină”, a declarat un purtător de cuvânt, citat de CNN.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Potrivit aceleiaşi surse, Donald Trump Jr., este complet asimptomatic şi urmează recomandările medicale pentru COVID-19.

Trump Jr. este cel mai recent caz de persoană din apropierea preşedintelui american diagnosticată cu COVID-19, după ce însuşi Donald Trump, prima doamnă Melania Trump, fiul său cel mic Barron, şeful de cabinet Mark Meadows şi alţi consilieri, atât de la Casa Albă, cât şi din staff-ul de campanie, au fost infectaţi cu noul coronavirus.

Prietena lui Donald Trump Jr., Kimberly Guilfoyle, a fost testată pozitiv în această vară, în timp ce făcea campanie în ţară pentru Donald Trump.

Citește mai multe informații despre Donald Trump și lupta sa cu SARS-CoV-2:

Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!