Trump: Se pare că sunt imun la Covid-19, nu ştiu pentru cât timp. Poate o perioadă lungă, poate una scurtă, poate pe viaţă

Trump: Se pare că sunt imun la Covid-19, nu ştiu pentru cât timp. Poate o perioadă lungă, poate una scurtă, poate pe viaţă

Preşedintele american Donald Trump a declarat, duminică, într-un interviu pentru Fox News, că se pare că a devenit imun la Covid-19.

“Se pare că sunt imun, aşa că pot să ies ‘din subsol’. Se pare că sunt imun, nu ştiu pentru cât timp. Poate o perioadă lungă, poate una scurtă, poate pe viaţă. Nimeni nu ştie cu adevărat”, a spus Trump, potrivit presei americane.

“Preşedintele este în formă foarte bună pentru a lupta”, a adăugat șeful Casei Albe.

ADVERTISING

Problema imunităţii la Covid-19 rămâne una cu numeroase necunoscute: nu se ştie exact durata imunităţii şi nici gradul de protecţie oferit de anticorpi.

La sfârşitul lunii august, cercetătorii din Hong Kong au anunţat că au descoperit primul caz de reinfectare cu Covid-19, la câteva luni de la vindecare.

Reamintim că Donald Trump a fost testat pozitiv cu coronavirus săptămâna trecută şi a fost spitalizat câteva zile. Acesta a revenit la Casa Albă luni seară. Sâmbătă, medicul său a spus că preşedintele nu mai este considerat un risc privind transmiterea noului coronavirus.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇