Senator USR: Nicuşor, clipeşte de două ori dacă te lasă Ludovic cu puşculiţa goală

Senator USR: Nicuşor, clipeşte de două ori dacă te lasă Ludovic cu puşculiţa goală

Senatoarea USR Florina Presadă a catalogat drept „o aberaţie” declaraţia lui Nicuşor Dan potrivit căreia PNL şi Ludovic Orban sunt cele mai bine opţiuni pentru guvernare.

„Nicuşor, clipeşte de două ori dacă te lasă Ludovic cu puşculiţa goală”, a fost mesajul pe care l-a transmis Presadă primarului general.

Eu știu cât m-am luptat inclusiv cu ciuma galbenă timp de 4 ani în Parlament. Să spui tu, Nicușor Dan, că PNL și Orban...

Posted by Florina Presadă on Wednesday, December 2, 2020

„Eu ştiu cât m-am luptat inclusiv cu ciuma galbenă timp de 4 ani în Parlament. Să spui tu, Nicuşor Dan, că PNL şi Orban sunt cele mai bune opţiuni pentru guvernare, este o aberaţie.

ADVERTISING

Nicuşor, clipeşte de două ori dacă te lasă Ludovic cu puşculiţa goală. În rest, rămâne cum am stabilit: ne vedem la guvernare! Iubiţi România cu ochii deschişi!”, a scris Florina Presadă miercuri pe Facebook.   

Primarul general Nicuşor Dan consideră că este „obligatoriu” ca PSD să fie în opoziţie după alegerile de duminică şi a anunţat că opţiunea sa la vot este PNL.

ADVERTISING
Participarea premierului Ludovic Orban la recepția proiectului de investiții ”Complexul Sportiv Steaua”, realizat de Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, prin Compania Națională de Investiții

Stadionul Steaua reprezintă o investiție importantă pentru Capitală, așteptată de bucureșteni și nu numai | Declarații de presă alături de premierul Ludovic Orban, cu prilejul finalizării lucrărilor la Stadionul din Ghencea#ComplexulSportivSteaua #CNI

Posted by Nicușor Dan on Friday, November 27, 2020

„PNL e partidul care poate bate PSD la alegerile parlamentare, aşa cum a făcut-o la locale”, a mai spus edilul.   

„Chiar dacă sunt fondatorul USR-ului, consider cu toată onestitatea că PNL este varianta cea mai bună pentru România astăzi. Nu vreau să spun mai multe despre USR şi mai ales nu vreau să intru într-o polemică cu un partid care m-a sprijinit în alegerile locale.

Însă noi decidem acum viitorul României pentru următorii patru ani. Este o chestiune extrem de serioasă şi de aceea consider că este un act de responsabilitate să vin în faţa dumneavoastră să îmi exprim şi opţiunea şi mai ales argumentele care stau la baza ei”, a explicat Dan, miercuri într-o declaraţie de presă.

ADVERTISING

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇