Plăcuța suedeză revine cu un mesaj dedicat lui Klaus Iohannis și Florin Cîțu (Video)

Plăcuța suedeză revine cu un mesaj dedicat lui Klaus Iohannis și Florin Cîțu (Video)

Vă mai amintiţi celebra plăcuță suedeză cu mesaj antiPSD? Ei bine, autorul ei, un şofer român din Suedia cu preferinţe liberale, e dezamăgit profund de noua linie pe care merge PNL şi a revenit cu un filmuleţ în care a anunțat că și-a schimbat numărul de înmatriculare din ”M..e PSD” în ”M..e USL”.

Noua plăcuţă este dedicată președintelui Klaus Iohannis și premierului demis Florin Cîțu, după ce PNL și PSD au început negocierile pentru formarea unui guvern.

„Domnule președinte Iohannis, am crezut în dvs când spuneați că vreți o Românie educată, o Românie în care tinerii să se întoarcă din diaspora.

ADVERTISING

V-am votat și la primele alegeri, și la cele de după. Am crezut în dvs, dar pe parcursul anilor am observat că sunteți un fățarnic, un om care nu se ține de cuvânt, un om care promite și uită de ce a promis.

Domnule Cîțu, v-am plăcut ca și prim-ministru. Sincer, îl susțineam pe Ludovic (Orban - n.red.), dar erați ok, tânăr, deștept, cu ambiții, urați, nu știu, corupția, dar la fel, pe parcurs am văzut că sunteți și dumneavoastră mult mai fățarnic sau poate sunteți un om care nu aveți, cum s-ar spune, ouă. Să spuneți «Nu!» la ceva ce nu vă place.

ADVERTISING

Cu ocazia asta… știți, am venit cu plăcuțele, v-au plăcut, m-ați aplaudat… V-am făcut și dvs acum o plăcuță. Pentru dumneavoastră și întreg PNL-ul care vă susține, partea aceea de PNL care vă mai susține. Atât am vrut să vă spun”, este mesajul lui Răzvan Ștefănescu, postat pe Tik Tok.

Bărbatul a postat şi un anunț pe Facebook, în care susține că vinde o Skoda cu numărul de înmatriculare MU1E USL, aluzie la prima alianță PNL-PSD, care a ajuns să guverneze în 2012.

De vanzare Skoda Octavia !!!Placutele sunt cadou !!!

Publicată de Razvan Stefanescu pe Luni, 8 noiembrie 2021

Conform postărilor recente de pe Facebook, Răzvan Ștefănescu a fost un susținător al lui Ludovic Orban în lupta pentru șefia PNL.

Răzvan Ștefănescu a devenit cunoscut în 2018, după ce și-a înmatriculat mașina în Suedia cu un număr care conținea un mesaj injurios la adresa PSD.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇