George Simion a prezentat scuze pentru că a urecheat un deputat în Parlament

George Simion a prezentat scuze pentru că a urecheat un deputat în Parlament

Președintele AUR, deputatul George Simion, a prezentat scuze în plenul Camerei Deputaților pentru faptul că l-a agresat pe deputatul USR Iulian Bulai.

„Am vorbit cu domnul Bulai şi vreau să îmi cer scuze că l-am apucat cu degetele de ureche şi îi mulţumesc că a donat pentru românii din Cernăuţi”, a spus George Simion, citat de Agerpres.

Deputatul USR Iulian Bulai a cerut sancţionarea liderului grupului AUR, George Simion, pe motiv că acesta l-a agresat fizic în timpul unei şedinţe de plen.

Biroul Permanent al Camerei a transmis, luni, sesizarea la Comisia Juridică, pentru raport.

ADVERTISING

Potrivit sesizării depuse de Iulian Bulai, în timpul lucrărilor şedinţei din 22 martie, George Simion, care se deplasa prin sală, făcând o transmisie live pe Facebook, i-a adresat deputatului USR, care se afla aşezat în bancă, câteva cuvinte, l-a agresat fizic şi apoi l-a "apucat cu degetele de ureche".

George Simion, dacă îți plac băieții, e mai bine să îți asumi. Respectăm opțiunile tale intime și te încurajăm să fii...

Publicată de Iulian Bulai pe Marţi, 22 martie 2022

Violențele, fizice și verbale, la care s-a dedat George Simion în Parlament au condus la decizia de modificare a Regulamentului Camerei Deputaților, dar liderul AUR a anunțat deja că nu va respecta noile prevederi.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇