Cum și-a sancționat Nicușor Dan consilierul care şi-a trimis iubita la Electric Castle cu mașina primăriei

Cum și-a sancționat Nicușor Dan consilierul care şi-a trimis iubita la Electric Castle cu mașina primăriei

Nicușor Dan susține că a dispus sancționarea consilierului său pe probleme de transport și mobilitate urbană, Tudor Măcicășan, după ce acesta a folosit o mașină a Primăriei Capitalei pentru a merge la un festival.

Pe 21 iulie, un reporter de la Antena 3 a transmis că o Dacie Duster care aparține PMB și care era folosită de Tudor Măcicășan e parcată în preajma Castelului Bánffy din comuna Bonțida (județul Cluj), unde avea loc festivalul Electric Castel.

Contactat de Antena 3, Măcicășan a zis că „mașina merge foarte bine” și că, probabil, iubita lui a folosit autoturismul pentru a merge la Electric Castle.

ADVERTISING

Într-o conferință de presă de miercuri, 28 septembrie, Nicușor Dan a precizat că a avut loc o anchetă internă cu privire la acest caz, la PMB. Și că Tudor Măcicășan a fost sancționat.

„Ancheta internă s-a finalizat. Și-a plătit benzina din banii lui, nu ai PMB. Comisia a propus avertisment. Eu am dispus 10% din salariu timp de 3 luni”, a precizat Nicușor Dan.

Tot azi Nicuşor Dan a spus că nu vrea salariu mai mare, dar majorarea e necesară la directorii care ar lua 5.000 – 6.000 de euro în privat

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇