Congresul PNL în plin val 4 de COVID: 5.000 de participanți, două staţii de testare rapidă la intrare

Congresul PNL în plin val 4 de COVID: 5.000 de participanți, două staţii de testare rapidă la intrare

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat că la Congresul liberalilor din 25 septembrie vor fi două staţii de testare rapidă anti-COVID la faţa locului pentru toţi cei care intră în sala reuniunii.

Într-o intervenţie telefonică la Digi 24, Rareş Bogdan a precizat că deocamdată, pentru că nu sunt restricţii suplimentare, Congresul PNL se va desfăşura în sala de la Romexpo.

„Noi, la Congresul PNL, după cum ştiţi, suntem 5.000 de oameni, nu renunţăm la această cifră. În cazul în care nu vom putea organiza în sală, în Romexpo, vom merge afară pe stadion, la Arcul de Triumf, sau la Romaero Băneasa, dar deocamdată stăm în sală şi vom folosi la congres pe de o parte vaccinul – cred că dintre delegaţi 75 – 80% sunt vaccinaţi – dar pentru cei care, din diverse motive, nu s-au vaccinat vom folosi certificatul verde digital, plus vom avea două staţii de testare rapidă la faţa locului pentru toţi delegaţii, inclusiv cei vaccinaţi. (…) Noi mergem şi pe testarea cu test rapid pentru toţi cei care intră în sala congresului”, a declarat prim-vicepreşedintele PNL.

Congresul PNL va avea loc pe 25 septembrie.

ADVERTISING

Citește mai multe despre bătălia Cîțu-Orban pentru șefia PNL:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇