Cîţu susţine că are de partea sa 36 de filiale, tocmai l-a convins pe Falcă

Cîţu susţine că are de partea sa 36 de filiale, tocmai l-a convins pe Falcă

Premierul Florin Cîţu consideră că Ludovic Orban a ales „un mod foarte urât să iasă din politică” şi spune că are susţinerea a 36 de filiale, reuşind să îl aducă de partea sa şi pe Gheorghe Falcă de la Arad.

„Poate mă mai întrebaţi despre declaraţiile lui Ludovic Orban din ultima perioadă şi nu aş vrea să comentez. Spun doar un singur lucru: m-am uitat în ultima perioadă la aceste declaraţii şi cred că domnul Orban a ales un mod foarte urât să iasă din politică”, a declarat Florin Cîţu, joi seara, la TVR 1.

ADVERTISING

El a susţinut că are în acest moment de partea sa 36 de filiale, reuşind joi să îl convingă pe preşedintele PNL Arad, europarlamentarul Gheorghe Falcă, să vină de partea sa.

"Sunt un om care construieşte. Am plecat la drum cu câţiva oameni în jurul meu. Am astăzi chiar 35 de filiale, chiar 36, încă una a venit în seara aceasta, filiala Arad, l-am convins pe domnul Falcă. Am stat de vorbă cu fiecare în parte şi le-am explicat viziunea mea şi oamenii au venit alături de mine", a spus premierul.

Citeşte mai multe despre lupta contondentă din PNL:

ADVERTISING
ADVERTISING

Vezi şi analizele:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇