Orban, după ce a fost lăsat singur la alegerile din Cluj: Cine umileşte preşedintele PNL umileşte partidul!

Orban, după ce a fost lăsat singur la alegerile din Cluj: Cine umileşte preşedintele PNL umileşte partidul!

Ludovic Orban spune că cine umileşte preşedintele Partidului Naţional Liberal umileşte partidul în ansamblul său şi, la urmă, îl umileşte pe fiecare dintre membrii săi.

Afirmaţia a fost făcută marţi, după ce duminică, la conferinţa de alegeri a PNL Cluj, premierul Florin Cîţu i-a invitat alături de el, pe scenă, pe liderii PNL care îl susţin, Orban rămânând singur în primul rând al sălii.

„Pentru mine, a fi preşedintele Partidului Naţional Liberal înseamnă o răspundere uriaşă, o povară imensă şi o misiune pe care am înţeles să o îndeplinesc aşa cum am putut mai bine.

ADVERTISING

Vreau să le transmit unora mai puţin obişnuiţi cu Partidul Naţional Liberal: cine umileşte preşedintele Partidului Naţional Liberal umileşte Partidul Naţional Liberal în ansamblul său şi, la urmă, îl umileşte pe fiecare dintre membrii Partidului Naţional Liberal, provocând un grav deserviciu nouă, fiecăruia dintre noi”, a afirmat Ludovic Orban, marţi, la Ploieşti, unde participă la conferinţa de alegeri a PNL Prahova.

”Cine folosește resurse publice să plece imediat”

Orban a vorbit și despre strategia de campanie a echipei Cîţu, publicată pe surse în presă.

ADVERTISING

Astfel, liderul PNL spune că, dacă documentul este unul real, cel care a decis folosirea de resurse publice şi oameni plătiţi din bani publici în campania internă "trebuie să plece imediat de la Palatul Victoria".

"Dacă este adevărat acel document, cine a elaborat acel document şi mai ales cine a hotărât să folosească resurse publice, funcţionari sau demnitari plătiţi din bani publici în campania internă împotriva preşedintelui PNL trebuie să plece imediat de la Palatul Victoria", le-a declarat Orban jurnaliştilor, la finalul conferinţei de alegeri a PNL Prahova.

ADVERTISING

Date despre strategia de comunicare a echipei care îl susţine pe premierul Florin Cîţu în campania pentru preşedinţia PNL, strategie conform căreia unii dintre miniştri ar urma să facă campanie pentru Cîţu, iar echipa premierului ar fi dispusă să folosească inclusiv „ponturi” despre „tabăra Orban, pentru a le da in presă” au fost difuzate duminică seară de G4Media.

Rareş Bogdan, unul dintre susţinătorii lui Cîţu, a afirmat că echipa premierului nu lucrează cu firme de consultanţă, dar primeşte propuneri care „nu trebuie luate toate în seamă”.

Citește și: PSD cere anchetă penală pentru folosirea resurselor guvernamentale în campania lui Cîţu la şefia PNL

Citește mai multe despre cum se desfășoară lupta pentru putere în PNL:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇