Florin Cîțu, în campanie: Noi nu suntem PSD, nu ne atacăm singuri premierul

Florin Cîțu, în campanie: Noi nu suntem PSD, nu ne atacăm singuri premierul

Alegerile din PNL, deşi sunt urmărite de toţi românii, nu vor afecta guvernarea, spune premierul Florin Cîțu: PNL nu se poate confunda cu PSD care şi-a atacat propriul Guvern şi propriul premier.

Prim-ministrul nu a pierdut prilejul de a adresa mesaje triumfaliste.

"Eu le garantez românilor că alegerile din PNL nu vor afecta în niciun fel  guvernarea României. Guvernarea României merge foarte bine, avem estimări pentru cea mai mare creştere economică din Uniunea Europeană din 2021 şi vă spun că dacă mergem în ritmul ăsta o să avem o premieră, o creştere economică cu două cifre, care să înceapă cu două cifre.

Vreau să le garantăm astăzi românilor că şi dumneavoastră veţi face în fiecare zi acelaşi lucru: ne vom face treaba mai departe, chiar dacă avem această competiţie în PNL şi guvernarea va merge bine”, a declarat Florin Cîţu, la Conferinţa judeţeană de alegeri a PNL Gorj.

Premierul a adăugat că liberalii sunt uniţi şi că nu pot fi comparaţi cu social - democraţii.  

”Vreau să le arătăm românilor că noi nu suntem PSD, noi nu ne atacăm propriul Guvern, noi nu ne atacăm propriul premier. Noi nu suntem PSD, noi suntem uniţi în jurul guvernării, aşa cum a fost şi anul trecut, indiferent de decizie, aşa suntem şi anul acesta. Noi, membrii PNL, nu putem să ne atacăm public premierul şi  guvernarea. Pentru că altfel părem neserioşi. Noi, liberalii adevăraţi, nu atacăm propria guvernare”, a declarat Cîţu.  

Citește textele zilei pe Spotmedia

.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇