Cîțu se plânge de atacuri plătite de PSD: Să spună dacă mai vor cu noi sau nu!

Cîțu se plânge de atacuri plătite de PSD: Să spună dacă mai vor cu noi sau nu!

Liderul PNL, Florin Cîţu, a acuzat luni, în şedinţa conducerii liberale, existenţa unor campanii sponsorizate de partenerii de guvernare împotriva sa, afirmând că acesta nu este „un mod de lucru în echipă”. El a confirmat și public acuzațiile, la ieșirea din ședință.

„Am văzut şi campanii sponsorizate de partenerii de guvernare împotriva mea. Nu este un mod de lucru în echipă”, a spus Florin Cîțu la ședință, conform unor surse citate de News.ro.

Să spună dacă mai vor cu noi sau nu”, ar fi declarat liderul PNL, adăugând că ”nu e fair”.

ADVERTISING

Și Rareș Bogdan s-ar fi plâns de asaltul mediatic: „PSD se așază pe guvernare, toți miniștrii noștri sunt sub asediu, pare că suntem o anexă", iar Cîțu a fost tranșant: „Toate au o limită, discutăm mâine în coaliție”.

La ieșirea de la discuții, Cîțu a confirmat partea cu atacurile, dar a refuzat să confirme sau să infirme ultimatumul pentru PSD.

Am văzut niște postări plătite pe rețelele de socializare”, a spus Cîțu, după ședința Biroului Executiv al PNL. Întrebat dacă e sigur că în spatele lor sunt social-democrații, Cîțu a replicat că ”așa cum mi-au fost prezentate, da”.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

”Mi se pare bizar să ataci cu bani de la partid președintele celuilalt partid cu care ești în coaliție”, a completat fostul premier, vizibil deranjat.

El a refuzat să confirme dacă a spus, așa cum a apărut în spațiul public pe surse, ca ”PSD să spună dacă mai vrea sau nu cu noi”. ”Ce spun în BEx rămâne în BEx”, a conchis președintele PNL.

Totuși, el a precizat că acest scandal „nu poate afecta stabilitatea coaliţiei de guvernare”.

Conform surselor citate, ar fi vorba despre campanii lansate de Tineretul Social Democrat.

ADVERTISING

De altfel, deputatul Alexandru Kocsis, care a părăsit grupul PNL, devenind membru al Partidului Forţa Dreptei, înfiinţat de Ludovic Orban, a prezentat luni pe Facebook date despre această campanie.

„Nu plâng de mila lui Cîţu, dimpotrivă, chiar cred că îşi merită soarta. Ceea ce vreau să subliniez este cum funcţionează coaliţia asta a lor, USL 2.

În capturile de ecran de mai jos veţi vedea un clip video făcut de Tineretul Social Democrat care are nu mai puţin de 7 sponsorizări, pe 7 audienţe diferite. 10.000 de lei investiţi de micii socialişti pentru a-şi ataca partenerul de guvernare. Ar fi interesant de verificat sursa fondurilor. Au făcut chetă micii socialişti sau au folosit subvenţia de 2 milioane de euro/lună pe care o primeşte PSD de la bugetul statului?”, a scris Kocsis, prezentând mai multe capturi de ecran referitoare la campania TSD.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇