Cîțu spune că are un singur regret și e legat de buzunarele românilor

Cîțu spune că are un singur regret și e legat de buzunarele românilor

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, spune că are un singur regret, că nu a reuşit să ducă la capăt reformele propuse, deoarece succesul economic s-ar fi văzut şi în buzunarele românilor.

„Am administrat economia în 2020 şi în 2021 şi a ieşit bine. Te pregăteşti pentru ce este mai rău şi dacă iei măsuri bune, rezultatele vor fi confirmate. Anul trecut, nu o spun doar eu, a fost cel mai bun an din punct de vedere economic din istoria României, cea mai rapidă revenire în criza globală.

Am un singur regret, că nu am reuşit să am timpul să duc până la final reformele propuse, pentru că atunci tot acest succes economic s-ar fi văzut şi în buzunarele românilor. În momentul în care vom termina reformele succesul economic al creşterii economice se va vedea şi în buzunarele tuturor românilor”, a declarat Florin Cîţu.

ADVERTISING

Acesta a precizat că PIB al României a scăzut în 2020 cu 3,7%, mai puţin decât media OCDE, de 4,7.

„Aceste măsuri liberale sunt luate pentru a-i ajuta pe toţi românii. Nu vă spun doar eu că a fost un an de succes al României, vreau să citez din domnul Mathias Cormann, secretarul general al OCDE, care spunea ieri, că la fel ca majoritatea ţărilor din lume, pandemia a lovit puternic România în ceea ce priveşte economia. În 2020 PIB-ul României a scăzut cu 3,7%, mai puţin decât media OCDE, de 4,7”, a afirmat preşedintele PNL.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇