Ciolacu spune că e din aceeași familie politică cu Biden și că Dragnea a greșit când s-a întâlnit cu Trump

Ciolacu spune că e din aceeași familie politică cu Biden și că Dragnea a greșit când s-a întâlnit cu Trump

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri că l-a felicitat pe Joe Biden pentru câştigarea alegerilor deoarece partidul pe care îl conduce şi Partidul Democrat din Statele Unite sunt ”din aceeaşi familie politică”.

Întrebat, la Adevărul Live, de ce l-a felicitat pe Joe Biden, preşedintele ales al SUA din partea Partidului Democrat, deşi deocamdată nu s-au oficializat rezultatele, Ciolacu a spus: „Suntem din aceeaşi familie politică, afinităţile PSD sunt cu Partidul Democrat”.

ADVERTISING

Ciolacu a adăugat că fostul preşedinte al PSD, Liviu Dragnea, a făcut "o greşeală" atunci când s-a dus să se întâlnească cu Donald Trump.

"În acel moment, ştiu că domnul Dragnea s-a văzut cu viitorul preşedinte al Statelor Unite, că urma să depună jurământul. Nu ştiu cât de bună a fost acea întâlnire, eu aş fi preferat o discuţie şi o întâlnire instituţională, până la urmă, nu să prindem un moment festiv. A fost o greşeală, o iluzie şi a încercat să vândă percepţii şi nu adevăruri", a menţionat Ciolacu.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Preşedintele PSD a mai spus că România "a ieşit din Zona euro".

"Am ieşit din Zona euro, ca să nu mai minţim România, adică la o datorie publică de 45% spre 50%, este exclus ca Uniunea Europeană să ne accepte în Zona euro. Cred că aici ar trebui BNR să înceapă să ne explice mai bine acest derapaj, în ce zonă ne-a trimis", a afirmat acesta.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇