Ciolacu: Mitică Dragomir nu poate fi reprezentantul PSD pe lista de consilieri municipali ai Capitalei

Ciolacu: Mitică Dragomir nu poate fi reprezentantul PSD pe lista de consilieri municipali ai Capitalei

Prezenţa lui Mitică Dragomir pe listele PSD de consilieri municipali ai Capitalei este una „inoportună”, a declarat, vineri, preşedintele partidului, Marcel Ciolacu, care a solicitat organizaţiei Sectorului 3 să analizeze această situaţie.

„Am avut o discuţie separată cu preşedintele organizaţiei Sectorului 3, deoarece am luat act de declaraţiile publice ale domnului Mitică Dragomir. Am cerut organizaţiei Sectorului 3 să analizeze de urgenţă situaţia, astfel încât până la validare să am o decizie a organizaţiei dacă domnul Mitică Dragomir va fi sau nu validat ca şi consilier general al Capitalei.

ADVERTISING

Eu mi-am expus punctul de vedere faţă de colegii mei, lucru normal, acum urmează decizia colegilor mei de la Sectorul 3.

Nu aş dori să intru în detalii, nici cu trecutul domnului Dragomir, nici cu prezentul.

Eu consider că este inoportună prezenţa domnului Mitică Dragomir pe lista de consilieri generali", a afirmat Ciolacu, la sediul PSD, la finalul unei şedinţe cu organizaţia Bucureşti a partidului.

Persoane care s-au retras de pe lista

El a adăugat că există o serie de persoane care s-au retras de pe lista consilierilor municipali, una dintre acestea fiind fostul premier Petre Roman.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

"Am înţeles că domnul Petre Roman a renunţat, domnul Pancu, domnul Cornel Dinu", a menţionat liderul PSD.

Firea: Petre Roman, Cornel Dinu, Daniel Pancu şi Sorin Ilieşiu se retrag de pe lista de consilieri generali

Potrivit acestuia, din punct de vedere tehnic, decizia referitoare la prezenţa lui Mitică Dragomir pe listă aparţine PSD Sector 3.

"Eu consider, preşedintele PSD, că este inoportun ca domnul Mitică Dragomir să fie reprezentantul PSD în Consiliul General al Capitalei", a explicat Marcel Ciolacu.

ADVERTISING

Întrebat dacă aceeaşi părere are şi Gabriela Firea, el a răspuns: "Eu vă spun discuţia mea cu preşedintele Sectorului 3, la care a asistat şi doamna Gabriela Firea".

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇