Ciolacu face glume cu vampiri și usturoi în Germania (Video)

Ciolacu face glume cu vampiri și usturoi în Germania (Video)

Premierul Marcel Ciolacu, aflat la München pentru o şedinţă comună de guvern (şi meciul naţionalei de la Euro 2024), s-a apucat să facă glume cu … usturoi şi vampiri.

Ciolacu s-a întâlnit, marţi, cu prim-ministrul Bavariei, pe care l-a invitat în România, să viziteze Delta Dunării şi Castelul lui Dracula.

”Aş dori să vă invit cât mai curând la Bucureşti, să avem şi un forum economic, să vizitaţi şi Delta Dunării şi, nu în ultimul rând, Castelul lui Dracula. Eu îmi menţin părarea, indiferent de cât de mult usturoi o să mâncăm, să nu mergem într-o noapte cu lună plină ci într-o noapte cu lună normală”, a spus Ciolacu, citat de News.ro. 

ADVERTISING

”Cred că e suficient dacă mâncăm înainte mici, cred că conţin atât de mult usturoi încât nu vor mai avea curaj vampirii să se apropie de noi”, i-a răspuns Markus Söder.

”Vă urez succes la Campionatul European, doar dacă veţi juca împotriva Germaniei, să ştiţi că nu vă mai urez succes”, a adăugat prim-ministrul Bavariei. 

Declarații comune de presă susținute de prim-ministrului Marcel Ciolacu și prim-ministrul Statului Liber Bavaria, Markus Söder

Declarații comune de presă susținute de prim-ministrului Marcel Ciolacu și prim-ministrul Statului Liber Bavaria, Markus Söder

Publicată de Marcel Ciolacu pe Marţi, 18 iunie 2024

Premierul Marcel Ciolacu, potenţial candidat PSD la prezidenţiale, e în Germania, unde s-a întâlnit cu fanii tricolori, s-a pozat cu copiii suporterilor şi s-a postat ca atare pe Internet. Ciolacu s-a dus şi la primul meci pe care echipa naţională de fotbal a României l-a susţinut la Campionatul European de Fotbal EURO 2024, în compania Ucrainei.

ADVERTISING

Totul pentru că fix acum se împlinesc 25 de ani de relaţii ale României cu landul Bavaria.

Ciolacu-la-meci
Foto: Facebook/Marcel Ciolacu

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇