Ce a spus Cîţu când a fost întrebat dacă-şi depune mandatul, în cazul în care nu câştigă şefia PNL

Ce a spus Cîţu când a fost întrebat dacă-şi depune mandatul, în cazul în care nu câştigă şefia PNL

Florin Cîțu a evitat să spună dacă își va depune mandatul de premier, în cazul în care pierde alegerile din PNL pentru șefia formațiunii.

Întrebat dacă își va da demisia, așa cum a anunțat actualul lider al liberalilor, Ludovic Orban, că va face în cazul în care pierde, Cîțu a fost destul de evaziv.

El a evocat că obiectivele sale sunt șefia PNL, dar și o bună guvernare.

„Eu sunt aici în cursa pentru preşedintele Partidului Naţional Liberal, despre acest lucru discutăm. Celălalt obiectiv al meu este să avem o guvernare cât mai bună pentru că această guvernare este pentru români”, a declarat prim-ministrul, întrebat, marţi, dacă va demisiona din funcţie în cazul în care va pierde alegerile interne din partid.

ADVERTISING

Context

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat luni că, în eventualitatea în care va pierde alegerile din partid, va demisiona din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

Totodată, Orban preciza că, dacă Florin Cîţu va fi cel care va pierde, va trebui să renunţe la funcţia de premier, deoarece nu ar mai avea legitimitate şi autoritate pentru a exercita această funcţie.

Iată aici detalii - Ludovic Orban: Dacă pierd alegerile în PNL, demisionez de la șefia Camerei. Dacă nu, Cîțu să renunțe la funcția de premier

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Citește mai multe despre lupta internă din PNL:

ADVERTISING


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇