Turcan: O tărăgănare a reformelor acum ar putea să ducă PNL la desfiinţare

Turcan: O tărăgănare a reformelor acum ar putea să ducă PNL la desfiinţare

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, consideră că o reformă acum poate să ducă la o guvernare pentru PNL de 8 ani, dar o ”tărăgănare a reformelor acum la guvernare ar putea să ducă PNL la desfinţare”.

Eu îl susţin pe Florin Cîţu la preşedinţia Partidului Naţional Liberal”, a declarat, miercuri seară, la România TV, Raluca Turcan.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

”Eu, ca om politic aflat în serviciul public de peste 16 ani, sunt convinsă că, dacă ratăm şi acest moment de reformă, vom ajunge la colapsarea unor sisteme importante, sisteme vitale din România şi, în acelaşi  timp, PNL va avea o mare problemă  să se mai redreseze.

Aş putea spune că o reformă acum poate să ducă la o guvernare pentru PNL de 8 ani, o tărăgănare a reformelor acum la guvernare ar putea să ducă PNL la desfinţare.

De aceea eu susţin cu tărie că Florin Cîţu, şi ca premier şi ca lider politic, va putea să  finalizeze aceste reforme”, a adăugat ministrul Muncii.

Întrebată ce are Cîţu în plus faţă de Ludovic Orban, Turcan a afirmat: ”În primul rând este parte activă în acest proces de reformă pe care suntem obligaţi să-l ducem la bun sfârşit”.

Turcan a precizat, însă, că ”este prematur” să se vorbească despre candidatul PNL la alegerile prezidenţiale.

Ludovic Orban şi Florin Cîţu şi-au anunţat candidaturile pentru funcţia de preşedinte al PNL, la Congresul din 25 septembrie. 

Citește și:


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!