Reacția lui Orban, după anunțul candidaturii lui Cîțu

Reacția lui Orban, după anunțul candidaturii lui Cîțu

Ludovic Orban se așteaptă la o ”competiție frumoasă” pentru șefia partidului pe care îl conduce în prezent.

Reacția vine după anunțul premierului Florin Cîțu – că va candida și el la președinția PNL.

”Din punctul meu de vedere, echipa mea este Partidul Naţional Liberal (...) Avem în față o competiție frumoasă, o ocazie de a prezenta viziunea, obiectivele, proiectele fiecăruia dintre candidați, astfel încât să arătăm românilor că PNL e un partid care are capacitatea să asigure buna guvernare de care are nevoie România”, a zis, între altele, liderul liberalilor.

ADVERTISING

Președintele Camerei Deputaților a dat asigurări că această competiție internă nu va afecta activitatea partidului. În plus, despre faptul că Florin Cîțu se vede deja câștigător al alegerilor interne, Orban spune că și el candidează ca să câștige.

”Și eu candidez ca să câștig, ca să câștige PNL și România. Această competiție nu va afecta activitatea PNL (…) În continuare Florin Cîțu și cu mine vom reprezenta PNL în toate deciziile care se iau. Faptul că există o competiție între noi doi nu va afecta activitatea PNL”.

Ludovic Orban - prima reacție după ce Cîțu și-a anunțat candidatura la șefia PNL

Ludovic Orban - prima reacție după ce Cîțu și-a anunțat candidatura la șefia PNL.

Publicată de Epoch Times Romania pe Duminică, 30 mai 2021

Context

Ludovic Orban era singurul care își anunțase oficial candidatura pentru un nou mandat la președinția PNL. Însă duminică dimineață și-a anunțat candidatura și șeful Executivului.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

”Fac un anunț important pentru partid, pentru România și pentru mine. Am decis să mă înscriu în competiția pentru președinția PNL”, a anunțat Florin Cîțu duminică, înaintea Consiliului Naţional al partidului.

Declarațiile au fost făcute de premier cu puțin timp înaintea Consiliului Naţional, pentru stabilirea procedurilor de alegeri în partid, stabilirea datei congresului şi convocarea acestuia.

Consiliul Naţional al PNL are loc duminică, începând cu ora 11:00, în Grădina de vară Herăstrău (Amfiteatru) a Teatrului "Constantin Tănase", Parcul Herăstrău din Bucureşti.

ADVERTISING

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇