Raluca Turcan acuză jocuri de culise la Sibiu și îl atacă pe Ludovic Orban: Când este ceață, șacalii au impresia că ei conduc lumea

Raluca Turcan acuză jocuri de culise la Sibiu și îl atacă pe Ludovic Orban: Când este ceață, șacalii au impresia că ei conduc lumea

Raluca Turcan a lansat vineri un atac la președintele PNL Ludovic Orban, pe care l-a acuzat că a girat ceea ce s-a întâmplat în PNL Sibiu, unde s-ar fi încercat destabilizarea organizației.

Raluca Turcan, candidat la șefia PNL Sibiu la alegerile care se desfășoară vineri, a declarat că s-au făcut și câteva manevre.

„Vor fi colegi care vor avea indecența să facă referiri la mine, să susțină atacuri suburbane, așa cum am văzut în spațiul public, așa cum vedem zilnic la televizor, nu doar împotriva mea, ci împotriva fiecărui ministru din cabinetul Cîțu și împotriva primului-ministru. Fiecare atac de acest gen face rău partidului, jignește organizația și oamenii pe care noi îi reprezentăm.

Iar aici la Sibiu, o să vă spun cu mâna pe inimă, s-a încercat destabilizarea acestei organizații și, sub pretextul unei competiții, de fapt au fost niște manevre, dar nu înțeleg pentru ce, pentru că nu servesc partidului”, a spus Raluca Turcan.

ADVERTISING

”Vă aflați în organizația care reprezintă politic președintele României”

Ea susține că nu este în competiție cu Constantin Şovăială, ci cu Ludovic Orban.

„Este o competiție a mea cu Ludovic Orban, pentru că, din nefericire, domnule președinte al partidului ați girat ceea ce se întâmplă astăzi în PNL Sibiu. Și vreau să vă mai fac o mărturisire, pentru că multe lume m-a întrebat: Cum am putut să colaborez cu Ludovic Orban după jignirile pe care mi le-a adus în trecut? Am făcut-o pentru că am considerat că PNL merită acest efort și l-am iertat, am tăcut și am construit alături de o mână de colegi PNL-ul de astăzi.

Și am luptat cu Dragnea, am alungat Guvernul Dăncilă, iar apoi am fost umăr la umăr cu Nelu Tătaru în combaterea pandemiei, cu Monica Anisie în perioada extrem de dificilă a închiderii școlilor, cu Marcel Boloș, cu proiectele pentru dezvoltare, cu Lucian Bode, cu proiectele de infrastructură, cu fiecare coleg, inclusiv cu Violeta Alexandru”, a adăugat Raluca Turcan.

ADVERTISING

„Faptul că acum se încearcă jocuri de culise la Sibiu nu-mi demonstrează decât că e urât ce se întâmplă, chiar și pentru dumneavoastră domnule președinte Ludovic Orban”, a mai spus actualul ministru al Muncii.

Raluca Turcan susține că organizația din Sibiu merita respectul președintelui partidului.

„Vă aflați în organizația care reprezintă politic președintele României, iar așa cum ne respectă liberalii din toată țara meritam și respectul președintelui de partid. Când este ceață, șacalii au impresia că ei conduc lumea”, a mai afirmat Turcan.

Ludovic Orban: Raluca Turcan a luat decizia să nu mă mai susțină pe mine, nu știu de ce

Anterior discursului lui Raluca Turcan, președintele PNL Ludovic Orban a spus că i-ar fi plăcut să o susțină pe aceasta la alegeri, dar că Raluca Turcan a decis să nu îl mai susțină pe el: „Nu înțeleg de ce”.

ADVERTISING

„Aș fi vrut să vin aici să o susțin pe Raluca Turcan. Din păcate, Raluca Turcan a luat decizia să nu mă mai susțină pe mine, nu știu de ce”, a spus Ludovic Orban.

Conform acestuia, Raluca Turcan a făcut parte din „echipa câștigătoare”: „Raluca Turcan a făcut parte din echipa câștigătoare a PNL și când am câștigat europarlamentarele, și când am câștigat prezidențialele cu cel mai mare scor care l-a obținut vreodată un candidat de dreapta, am câștigat împreună alegerile locale, și chiar dacă n-am câștigat alegerile parlamentare din cauza unei guvernări în pandemie, cea mai grea perioadă din România, în care Raluca Turcan a fost mâna mea dreaptă ca vicepremier, a luat decizia să nu rămână în echipa câștigătoare”.

„Dumneavoastră alegeți, gândiți, se poate și altfel, se poate și mai bine, se poate și mai uniți, se poate și cu mai multă sinceritate, se poate și cu mai multă onestitate”, le-a transmis Orban liberalilor din Sibiu.

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇