Boris Johnson le promite britanicilor că ”relaxarea” merge mai departe: În câteva zile o să merg la pub să beau bere

Boris Johnson le promite britanicilor că ”relaxarea” merge mai departe: În câteva zile o să merg la pub să beau bere

Premierul britanic Boris Johnson le promite britanicilor că relaxarea măsurilor restrictive va respecta calendarul stabilit deja. În plus, el le-a promis cetățenilor că în doar câteva zile se va duce la pub să bea o bere, aluzie la faptul că terasele și restaurantele se vor deschide în curând.

De asemenea, Boris Johnson a mai mărturisit că abia așteaptă să ajungă la frizer, când se deschid frizeriile și saloanele de înfrumusețare, în 12 aprilie.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

În doar câteva zile o să mă pot să mă duc, în sfârșit, la frizer. Dar, și mai important decât asta, o să pot, în sfârșit, să merg la pub să beau o halbă cu bere. Așa cum arată lucrurile acum, nu avem date care să ne dea înapoi. Rămânem cu planul inițial către relaxare, libertate, deblocarea economiei și revenirea la normalitate!

Boris Johnson
Boris Johnson s-a sucit şi spune că pub-urile ar trebui să ceară clienţilor certificate de vaccinare. Acum o lună, nu era de acord cu aşa ceva

Restaurantele și puburile din Anglia vor putea servi clienții pe terasă, în aer liber, începând cu 12 aprilie, în faza a doua a ”relaxării” din UK.

Apoi, li se va da undă verde să primească clienți și în interior, începând cu 17 mai, cu condiția îndeplinirii unor măsuri antiCovid, scrie The Sun.

Britanicii, cunoscuți consumatori de alcool, deja s-au grăbit și și-au făcut rezervări la restaurante. În perioada următoare, toate pub-urile din Marea Britanie sunt rezervate timp de câteva luni.

Citeşte articolele momentului pe SpotMedia.ro


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!