Blocat de Twitter, Trump se gândește să-și facă propria rețea de socializare

Blocat de Twitter, Trump se gândește să-și facă propria rețea de socializare

Supărat că Twitter i-a blocat contul personal, precum și conturile prezidențiale, Donald Trump a declarat că ia în calcul să lanseze o platformă concurentă, pe care să poată posta liniștit.

De fapt, acesta a fost chiar unul dintre ultimele sale mesaje, înainte ca Twitter să-i taie de tot accesul.

Inițial, Twitter doar i-a restricționat accesul la platformă lui Trump. Dar ulterior a anunțat că îi desființează contul.

ADVERTISING

Ba mai mult, Twitter a blocat și contul oficial al președintelui SUA, dar și pe cel al Casei Albe, după ce Trump a început să posteze mesaje defăimătoare.

Nemulțumit și izolat de susținătorii săi online, Donald Trump a declarat că deja ”negociază” cu site-uri concurete și că ar putea lansa o nouă platformă online, transmite DPA International.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Reamintim că mesajele postate de Trump au fost considerate o modalitate de instigare a populației din cauza căreia sute de oameni au devastat Capitoliului de la Washington și au întrerupt lucările Congresului.

Ba mai mult, FBI a indentificat și bombe artizanale în proximitatea Capitoliului.

Oamenii legii au arestat mai multe persoane care au participat la manifestație. Deja în SUA există campanii online de identificare a manifestanților.

ADVERTISING

Iar parte dintre angajatori au început să își concedieze salariații și colaboratorii care au luat parte la manifestația pro Trump de miercurea trecută.

Citeşte mai multe despre evenimentele incredibile care au avut loc Capitala SUA:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇