Un profil fals al lui Trump face senzație pe Twitter, după ce toate conturile președintelui SUA au fost blocate

Un profil fals al lui Trump face senzație pe Twitter, după ce toate conturile președintelui SUA au fost blocate

Un cont fals de Twitter, apărut peste noapte, care îl parodiază pe Donald Trump și încercările sale disperate de a posta din nou mesaje pe rețeaua sa preferată, după ce i-au fost blocate toate conturile, inclusiv cele prezidențiale, face senzație pe Internet.

Este vorba despre contul @barronjohn1946, care afișează la poza de profil un portret al lui Trump, cu o mustață neagră adaugată și mesajul: ”Salutare. Sunt nou pe Twitter. Ce mai faceți?”.

Barron este numele fiului mai mic al lui Trump, iar 1946 este anul nașterii președintelui în exercițiu al SUA.

Mai mult, acest John Barron urmărește doar 5 persoane pe Twitter, apropiați ai lui Trump:

Gluma este una puerilă, însă în contextul blocării lui Trump de pe social media, după violențele de la Washington, de miercuri, acest cont fals a adunat în câteva ore peste 260.000 de urmăritori, a primit 1,5 milioane de likeuri și peste 30.000 de comentarii.

De asemenea, primul său tweet a fost distribuit de peste 250.000 de ori.

Contul a fost creat de Krister Johnson, producătorul serialul Medical Police, de pe Netflix, care a profitat de întregul scandal pentru a face reclama gratuită producției.

”FYI Aud tot mai mulți oameni care spun că serialul #MedicalPolice trebuie văzut neapărat... s-ar putea să-l văd și eu acum, dacă tot am dintr-o dată mai mult timp doar pentru mine”, mai scrie contul care îl parodiază pe Trump.

Real-time marketing done right!

Citeşte mai multe despre evenimentele incredibile care au avut loc la Washington:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇