Trump le spune celor care au luat cu asalt Washingtonul că îi iubește, dar trebuie să meargă acasă

Trump le spune celor care au luat cu asalt Washingtonul că îi iubește, dar trebuie să meargă acasă

Preşedintele în exerciţiu al SUA, Donald Trump, a făcut apel la pace miercuri şi le-a cerut protestarilor să meargă acasă, după ce sute de demonstranţi au luat cu asalt clădirea Capitoliului din Washington în timpul sesiunii comune a Congresului pentru certificarea rezultatelor la alegerile prezidenţiale din noiembrie, relatează agenţiile internaţionale de presă.

Într-un mesaj video postat pe Twitter, Trump a reiterat acuzaţia, nesusţinută de probe, că alegerile au fost fraudate, dar le-a transmis protestatarilor "să meargă acasă".

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

"Ştiu că vă doare şi că suferiţi. Am avut alegeri care ne-au fost furate (…) Dar trebuie să mergeţi acasă acum. Trebuie să avem pace. Trebuie să avem lege şi ordine (…) Nu vrem ca cineva să fie rănit", a spus Trump.

”Vă iubim, sunteți speciali. Știu cum vă simțiți, dar mergeți acasă în pace”, a spus Trump.


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!