A murit primarul din Sarmisegetusa, Adrian Cordoş, confirmat cu noul coronavirus. Avea 52 de ani

A murit primarul din Sarmisegetusa, Adrian Cordoş, confirmat cu noul coronavirus. Avea 52 de ani

Primarul comunei Sarmisegetusa, Adrian Cordoş, care fusese confimat cu noul coronavirus, a murit la vârsta de 52 de ani. Anunţul a fost făcut de PNL Hunedoara, care a transmis un mesaj de solidaritate: ” Virusul ucigaş nu face diferenţa; e timpul să ne unim, să luptăm cu toţii, nu cu arma, nu pe front, ci având grijă unii de alţii, purtând mască şi respectând restricţiile impuse”.

”Adrian Cordos, primarul liberal al comunei Sarmizegetusa, a pierdut astăzi lupta cu virusul care ne-a năpăstuit. O luptă surdă şi nedreaptă, a cărui victimă cade un coleg excepţional, un primar iubit de comunitate, un OM bun”, a transmis, vineri seară, Vetuţa Stănescu, preşedintele PNL Hunedoara, pe pagina oficială a partidului.

ADVERTISING

Liderul PNL Hunedoara a aprecizat că ”virusul nu face diferenţa” şi a transmis un mesaj de solidaritate şi responsabilitate.

”Virusul ucigaş nu face diferenţa între noi, între partidele din care facem parte, între statutul social pe care îl avem şi ne poate răpi un om drag în orice moment. Deşi unii ar vrea sa ne dezbine, să ne împartă in tabere şi să ne prăpădim, e timpul să ne unim, să luptăm cu toţii, nu cu arma, nu pe front, ci având grijă unii de alţii, purtând mască şi respectând restricţiile impuse. Suntem alături de familia îndurerată şi ne rugăm ca Dumnezeu să îl ierte şi să îl odihnească cu drepţii pe bunul nostru coleg, Adrian Cordoş”, a mai transmis lierul PNL Hunedoara.

ADVERTISING

Adrian Cordoş era născut în 1968.

A murit un fost primar al Sectorului 1. Fusese confirmat cu Covid

Un primar din Timiş a murit, după ce a fost depistat cu COVID

Primarul din Călărași a murit din cauza COVID-19. Mesajul lui Orban

A murit primarul din Deveselu, care avea COVID-19. Povestea că totul a început ca o răceală, ca atunci ”când te prinde curentul”

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇