A murit primarul din Deveselu, care avea COVID-19. Povestea că totul a început ca o răceală, ca atunci ”când te prinde curentul”

A murit primarul din Deveselu, care avea COVID-19. Povestea că totul a început ca o răceală, ca atunci ”când te prinde curentul”

Ion Aliman, primarul din Deveselu, a murit, joi, el fiind infectat cu Sars Cov-2. Peste două săptămâni edilul ar fi împlinit 57 de ani.

Primarul era internat din 4 septembrie la spitalul din Caracal, unitate suport COVID-19, dar săptămâna trecută a fost transferat la București, pentru că starea sa de sănatate s-a agravat, notează Adevarul.

După ce a fost internat din cauza COVID-19, medicii au descoperit că primarul suferea și de hepatită.

Cum a descoperit că este infectat

El a povestit presei cum a descoperit că are COVID-19.

ADVERTISING

"Sâmbătă, acum o săptămână, m-am simţit mai rău. Să zic aşa, o mică răceală, când 'te prinde curentul'. Duminică, am fost mai rău, iar luni, când m-am trezit să plec la serviciu, mi-am dat seama că nu prea mai sunt în posibilitatea de a...

Şi am hotărât să rămân acasă, să-mi iau concediu, toată săptămâna, până fac analize şi văd ce se-ntâmplă cu mine“, a declarat el în ziua internării.

Edilul preciza că nu bănuia că are COVID-19, dar a zis să își facă testul ca să stea liniștit.

„Nici pomeneală, dar l-am făcut (testul-n.red.) să-mi ies din păreri, cu toate că era din ce în ce mai rău, nu dormeam mai mult de 5 minute, mă trezeam, transpiram, am început să fac şi temperatură. Înainte aveam 36 grade, m-am mirat, acum era 37,1-37,2 .

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Am mers şi mi-am făcut testul miercuri, a ieşit rezultatul aseară şi uitaţi-mă la spital. Mă simt mai bine, să zic. Dar, ce am făcut, o zi de tratament...“, a mai spus atunci primarul.

Ion Aliman a fost căpitan de vas de croazieră până în 2012, când a renunţat la marinărie şi a ajuns în fruntea comunei Deveselu. Recent se înscrisese din nou în cursa electorală şi voia al treilea mandat pe listele PSD, amintește Mediafax.

În timpul mandatelor sale a fost operaţionalizată Baza NATO de la Deveselu.

Citește și:

ADVERTISING


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇