Într-unul dintre cele mai populare parcuri din Bucureşti a răsărit o pictură cu Bendeac: Sunt copleşit! (Foto)

Într-unul dintre cele mai populare parcuri din Bucureşti a răsărit o pictură cu Bendeac: Sunt copleşit! (Foto)

Actorul și vedeta de televiziune Mihai Bendeac a vizitat, sâmbătă, parcul IOR din București, unde se află o pictură murală cu el și cățelul său.

„Astăzi a fost despre actorul Mihai, dar și despre cetățeanul Sectorului 3, Mihai Bendeac, cu care avem de ce să ne mândrim. De aceea, echipa noastră de pictori, formată din Cristina și Gabriel, a înfrumusețat un punct electric de transformare din #ParculIOR și l-au pictat pe Mihai, dar și pe cățelul său, Happy”, se arată într-o postare publicată pe Facebook de Primăria Sectorului 3, condusă de Robert Negoiță.

ADVERTISING

Iar cum veștile circulă repede, actorul și-a adus patrupedul în parc ca să „evalueze" lucrarea împreună. Mihai Bendeac a fost vizibil emoționat, dar și foarte încântat, mulțumindu-le celor care au realizat pictura, potrivit susrsei citate.

„Totodată, ne-a povestit că în imediata apropiere a picturilor a fost locul unde a copilărit. Noi am făcut câteva fotografii pentru dumneavoastră, cei care apreciați arta, fie că vorbim despre actorie sau pictură”, a mai transmis Primăria Sectorului 3.

Actorul a lăsat și un comentariu la postare: „M-a copleșit gestul. Vă mulțumesc!”, a scris acesta.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

C.P.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇