Cum poți obține o programare la salon mai simplu? Stailer este soluția

stailer_36

Sezonul petrecerilor, al nunților și al festivalurilor este aproape. Chiar dacă sunt restricții, anumite petreceri tot vor exista și asta înseamnă că este nevoie de o pregătire atentă înainte. Fiecare eveniment vine la pachet cu motive de bucurie, care trebuie stocate în poze. De aici și nevoia de a apela la serviciile unui profesionist în domeniul hair & beauty care să își exerseze skill-urile, astfel încât să te pregătească de orice eveniment. 

Pentru că nu multe persoane simt nevoia să pregătească totul cu săptămâni înainte, ci lasă totul pe ultimele momente, este un lucru bine știut că lista de programare la salon începe de la prima zi de vară. Acum există o soluție salvatoare și pentru uituci sau pentru cei prea ocupați. Pentru orice programare la salon, există Stailer.

ADVERTISING

Ce este această soluție salvatoare?

Această soluție este o platformă online care are stocate toate informațiile necesare despre saloane, program și alte detalii relevante care să te ajute să obții un scaun rezervat atunci când îți dorești. Datorită faptului că include aproape toate saloanele din oraș, cel puțin unul dintre ele cu siguranță are un loc liber și pentru tine. 

Stailer este și gratuit pentru oricine, deci dacă ești interesat de o programare la salonul Golden Times, spre exemplu, poți vizualiza locurile libere pe platformă, de unde poți selecta ziua în care vrei să mergi. Dacă vrei o programare la orice salon, doar introduci data și ora și astfel vei merge atunci când ai tu timp, fără alte compromisuri. 

ADVERTISING

Unde este disponibil Stailer?

Momentan, doar câteva orașe se pot bucura de serviciile Stailer. Acestea sunt Iași, Timișoara, Oradea, București și Cluj. Totuși orice persoană poate beneficia de ele. Orice excursie, vizită, întâlnire în interes de serviciu în unul dintre aceste orașe te pot duce pe scaunul stilistului. O schimbare nu e niciodată de refuzat, deci momentele libere pot veni la pachet cu o schimbare a look-ului. 

Poți să vezi aici lista saloanelor de infrumusetare din Iasi care au locuri libere chiar astăzi, dacă ți-ai amintit cu această ocazie că trebuie să îți tunzi vârfurile sau că ai nevoie de un pensat.

ADVERTISING

Serviciile Stailer - complete

La o simplă accesare Stailer, poți beneficia de programare pentru servicii complete din această sferă. Aici sunt incluse serviciile de coafor, tratamente pentru păr, vopsit, make-up, manichiură și pedichiură și cosmetică. 

Poți gestiona foarte simplu programările, astfel încât la o simplă vizită la salon să ai programare pentru oricare dintre aceste servicii sau, de ce nu?, pentru toate. De pe un scaun pe altul. Programările și serviciile disponibile pe platformă sunt complet gratuite, chiar și dacă optezi pentru crearea unui cont.

Chiar dacă ți-ai făcut o programare pe care nu o mai poți onora, anularea nu te costă nimic, nici măcar un apel dat stilistului. Poți face acest lucru tot online și stilistul este anunțat în timp util, astfel încât să își poată reprograma agenda. Locul lăsat liber de tine poate fi ocupat de un alt client care caută urgent un loc liber. Totul este transparent și poți vedea chiar și lista de prețuri, astfel încât să rezervi un loc la varianta care se pliază mai bine pe ceea ce îți dorești și ce ai nevoie. 

Toate aceste informații, alături de multe altele pot fi găsite pe Stailer. Pentru orice nelămurire poți trimite un e-mail la adresa support@stailer.ro. Vino și tu în lumea Stailer. 


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇