Arhiepiscopul o contrazice pe Meghan Markle și spune că ea și Harry au fost căsătoriţi legal în ceremonia de la Castelul Windsor

Arhiepiscopul o contrazice pe Meghan Markle și spune că ea și Harry au fost căsătoriţi legal în ceremonia de la Castelul Windsor

Justin Welby, arhiepiscopul de Canterbury, o contrazice pe Meghan Markle și spune că cei doi au fost căsătoriţi legal pe 19 mai 2018, la Castelul Windsor, şi nu cu trei zile înainte, cum a susținut soția prinţului Harry.

Precizările vin după ce în interviul acordat jurnalistei americane Oprah Winfrey, Markle a spus că cei doi s-au căsătorit de fapt cu trei zile înainte de ceremonia oficiată la castel şi transmisă în întreaga lume, pe 19 mai 2018, amintește BBC.

Meghan Markle i-a spus lui Winfrey: „Ştii, ne-am căsătorit cu trei zile înainte de nunta noastră. Nimeni nu ştie asta. Dar l-am sunat pe arhiepiscop şi am spus 'Acest spectacol este pentru lume, dar vrem ca uniunea asta să fie între noi'. Aşadar, jurămintele pe care le-am înrămat în camera noastră ne reprezintă doar pe noi doi în grădină cu arhiepiscopul de Canterbury”.

ADVERTISING

Welby: Dacă aş fi semnat certificatul în altă zi, aş fi comis o infracţiune gravă

Welby a declarat mai multor jurnalişti că ar fi „comis o gravă infracţiune” dacă ar fi semnat cerificatul de căsătorie în acea zi ştiind că este fals. 

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Înainte de nuntă, el s-a întâlnit cu cuplul „într-un cadru privat şi pastoral”, a mai spus arhiepiscopul.

Welby a declarat pentru La Repubblica: „I-am întâlnit pe ducele şi ducesa de Sussex de câteva ori în privat înainte de ceremonia oficială de sâmbătă, 19 mai 2018. Acea zi a fost ziua cununiei”.

Dacă aş fi semnat certificatul în altă zi, aş fi comis o infracţiune gravă. Căsătoria a fost sărbătorită pe 19 mai. Dar nu voi spune ce s-a întâmplat la întâlnirile noastre”, a adăugat el.

Ziarul britanic The Sun a publicat o copie a certificatului de căsătorie a prinţului Harry cu Meghan Markle, care arată că au fost căsătoriţi legal la Castelul Windsor. Documentul este datat 19 mai 2018 şi cuprinde numele prinţului Charles şi al mamei lui Markle, Doria Ragland, ca martori.

ADVERTISING

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇