Meghan Markle susţine că a avut gânduri sinucigaşe, iar ducesa de Cambridge a făcut-o să plângă. Detaliile apar în interviul acordat lui Oprah Winfrey

Meghan Markle susţine că a avut gânduri sinucigaşe, iar  ducesa de Cambridge a făcut-o să plângă. Detaliile apar în interviul acordat lui Oprah Winfrey

Meghan Markle, care este metisă, a afirmat că membrii familiei regale britanice erau îngrijoraţi de culoarea pielii fiului ei Archie înainte de naşterea lui.

Ducesa de Sussex a mai spus că Palatul Buckingham a refuzat să acorde protecţie copilului, deşi aceasta este tradiţia.

Meghan Markle a mai dezvăluit, într-un interviu difuzat duminică seară de canalul american CBS, că a avut gânduri sinucigaşe ca urmare a mediatizării sale intense de către presa britanică, iar familia regală a refuzat ca ea să primească ajutor.

ADVERTISING

"Pur şi simplu, nu mai voiam să fiu în viaţă. Şi acestea au fost gânduri constante, terifiante, reale şi foarte clare", i-a spus cu ochii în lacrimi ducesa de Sussex lui Oprah Winfrey.

I-a fost refuzat ajutorul

"Şi m-am dus să văd instituţia şi am spus că trebuie să merg undeva pentru a primi ajutor. Am spus că nu mă simţisem aşa niciodată. Mi s-a spus că nu pot, că nu ar fi bine pentru instituţie", a adăugat ea.

Meghan Markle tells Oprah she had suicidal thoughts: 'I didn't want to be alive'

Dacă fosta actriţă americană în vârstă de 39 de ani a denunţat o "adevărată campanie de denigrare" din partea instituţiei regale şi a spus că nu s-a simţit protejată de familia regală, ea a avut grijă să nu atace personal membrii coroanei.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Ea a afirmat că, spre deosebire de cele publicate de presa britanică, nu a fost cea care a făcut-o pe Kate, ducesa de Cambridge, să plângă, ci că s-a întâmplat contrariul în timpul unui incident care a avut loc înainte de căsătoria ei cu prinţul Harry, în 2018. Ea a precizat că, la scurt timp după aceea, Kate i-a cerut scuze.

Vezi și:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇