Probleme la Twitter: Cea mai lungă pană din ultimii 6 ani

Probleme la Twitter: Cea mai lungă pană din ultimii 6 ani

Twitter a revenit online, joi, după o pană de o oră care a împiedicat mii de utilizatori din mai multe zone ale lumii să acceseze platforma. Este cea mai lungă pană din 2016 încoace.

Problema de funcţionare afecta aproape 2.000 de utilizatori la ora 9:00 ET (13:00 GMT), în scădere de la numărul maxim de 50.000 de incidente, înregistrat cu o oră mai devreme, conform site-ului specializat Downdetector.com

Reuters a relatat anterior că au fost înregistrate peste 27.000 de incidente în care utilizatorii au raportat probleme de funcţionare ale Twitter în Statele Unite, potrivit Downdetector. Utilizatori din alte ţări, inclusiv Regatul Unit, Mexic, Brazilia şi Italia au raportat de asemenea că Twitter nu funcţionează.

ADVERTISING

„Unii dintre voi întâmpinaţi probleme cu accesarea Twitter, iar noi lucrăm pentru a-l pune din nou în funcţiune pentru toată lumea. Mulţumim că rămâneţi alături de noi", a transmis compania într-un tweet.

Incidentul a avut loc la câteva zile după ce Twitter l-a dat în judecată pe CEO-ul Tesla, Elon Musk, pentru încălcarea înţelegerii de cumpărare a companiei şi a solicitat la un tribunal din Delaware ca cel mai bogat om din lume să finalizeze preluarea platformei de social media.

Twitter a suferit o altă pană pe scară largă în februarie, problema fiind cauzată de o eroare de software.

ADVERTISING

Alte companii de tehnologie mari au fost, de asemenea, afectate de probleme de funcţionare în ultimul an. În octombrie, miliarde de utilizatori au avut de suferit după o pană de aproape şase ore pe platformele Meta WhatsApp, Instagram şi Messenger.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇