Elon Musk evaluază platforma Twitter la mai puțin de jumătate față de prețul cu care a cumpărat-o

Elon Musk evaluază platforma Twitter la mai puțin de jumătate față de prețul cu care a cumpărat-o

Directorul general al Twitter, Elon Musk, a oferit angajaţilor companiei de social media acţiuni la o evaluare a platformei de socializare de aproape 20 de miliarde de dolari.

Evaluarea este mai mică de jumătate din cele 44 de miliarde de dolari pe care Musk le-a plătit pentru achiziţionarea platformei de socializare, indicând o scădere a valorii Twitter, potrivit publicaţiei The Information, care a citat o persoană familiară cu un e-mail trimis de Musk personalului Twitter.

Twitter nu a răspuns imediat unei cereri de comentarii trimise de Reuters prin e-mail.

ADVERTISING

Musk a declarat în decembrie că Twitter este pe cale abia să atingă ”pragul de rentabilitate a fluxului de numerar” în 2023, deoarece agenţii de publicitate de top şi-au redus cheltuielile pe platforma de socializare după preluarea acesteia de către miliardar.

La finalul anului trecut, Elon Musk a postat pe Twitter un sondaj de opinie prin care le-a cerut utilizatorilor să voteze dacă vor ca el să demisioneze din funcția de CEO, promițând că va respecta rezultatele, oricare vor fi.

Și a pierdut. 57,5% dintre respondenți au votat da și 42,5% nu. În total au fost înregistrate peste 17 milioane de voturi.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Ulterior, Musk a anunţat că va demisiona din funcţia de director executiv al Twitter doar după ce va găsi un înlocuitor care să accepte acest post.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇