Elon Musk își dă demisia de la Twitter, dacă respectă votul sondajului său, așa cum a promis

Elon Musk își dă demisia de la Twitter, dacă respectă votul sondajului său, așa cum a promis

Elon Musk a postat duminică pe Twitter un sondaj de opinie prin care le-a cerut utilizatorilor să voteze dacă vor ca el să demisioneze din funcția de CEO, promițând că va respecta rezultatele, oricare vor fi.

Și… a pierdut. 57,5% dintre respondenți au votat da și 42,5% nu. În total au fost înregistrate peste 17 milioane de voturi.

Pe măsură ce voturile împotriva sa au început să se înmulțească, Elon Musk a postat mai multe mesaje, în care a amenințat că vorbește serios și că viitorul Twitter s-ar putea să sufere dacă oamenii îl vor plecat.

ADVERTISING

„Cum se spune, ai grijă ce-ți dorești, că s-ar putea să se împlinească", a scris proprietarul rețelei de socializare.

De când a cumpărat Twitter cu 44 de miliarde de dolari și a preluat funcția de CEO în octombrie, Musk s-a remarcat printr-o serie de acțiuni controversate, amintește CNN.

Lista "păcatelor" lui Elon Musk de când a preluat Twitter:

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Deciziile controversate luate de Elon Musk au determinat mai multe branduri importante să renunțe la promovarea pe Twitter. Miliardarul a spus în mai multe rânduri că situația financiară a Twitter este îngrozitoare.

Musk a răspuns unui mesaj postat duminică pe rețeaua de socializare, în care cercetătorul și realizatorul de podcasturi Lex Fridman a anunțat că ar prelua el postul de CEO. El a scris că nu a fost încântat de ceea ce a găsit la Twitter. „Trebuie să-ți placă mult durerea", a scris omul de afaceri, adăugând că din luna mai platforma s-a aflat „pe calea rapidă spre faliment".

ADVERTISING

Omul de afaceri a transmis că nu se gândește la un nou director general. „Nimeni nu-și dorește slujba care poate de fapt să țină Twitter în viață. Nu există niciun succesor", a scris Musk pe Twitter. „Problema nu este găsirea unui CEO, problema este găsirea unui CEO care să poată ține Twitter în viață", a precizat el.

T.D.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇