Contul lui Trump pe Twitter a fost reactivat. Musk: Vox populi, vox Dei UPDATE Reacția lui Trump

Contul lui Trump pe Twitter a fost reactivat. Musk: Vox populi, vox Dei <span style="color:#990000;font-size:100%;">UPDATE</span> Reacția lui Trump

Elon Musk, noul proprietar al Twitter, a anunțat sâmbătă, că va restabili contul fostului președinte american, Donald Trump, după ce în cursul zilei lansase un sondaj printre abonații contului său pe această temă.

„Poporul s-a exprimat. Trump va fi repus”, a scris Elon Musk pe contul său de Twitter, după ce la sondajul pe care îl inițiase, majoritatea au votat pentru revenirea politicianului republican pe platformă.

Musk a adăugat la finalul scurtei postări și proverbul în latină Vox populi, vox Dei, adică „vocea poporului este vocea lui Dumnezeu”.

După acest anunţ, contul lui Donald Trump a devenit din nou vizibil.

ADVERTISING

Fostul preşedinte american Donald Trump fusese interzis pe reţeaua de socializare după asaltul asupra Capitoliului din ianuarie 2021, pentru postările prin care incita la violență.

UPDATE: Fostul preşedinte american Donald Trump a declarat că nu este interesat să revină pe Twitter, conform Reuters.

„Nu văd niciun motiv pentru asta”, a spus fostul preşedinte când a fost întrebat dacă intenţionează să revină pe Twitter.

Contul de Twitter al lui Trump, care avea peste 88 de milioane de urmăritori înainte de a fi interzis pe 8 ianuarie 2021, a început să acumuleze adepţi şi a avut aproape 100.000 de urmăritori până sâmbătă la ora 22:00 ET. Unii utilizatori au susţinut iniţial că nu au putut urmări contul după ce a fost reactivat.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇