Horoscopul săptămânii 7 - 13 septembrie

Horoscopul săptămânii 7 - 13 septembrie

Berbec

La începutul săptămânii te preocupă siguranța materială și vestea bună este că poți avea success în demersuri legate de micșorarea unor pierderi, recupererarea unei sume de bani sau creșterea veniturilor prin revizuirea strategiei profesionale.

Este o săptămână însă în care te vei confrunta destul de mult cu trecutul, care revine pe tapet în diverse forme. Reapar oameni din trecut sau idei vechi sau se reiau discuții și teme care se cer a fi încheiate, rezolvate, clarificate. E rost de soluții bune și încheieri de etape, eventual în domeniul carierei.

Tensiunile parteneriale se pot adânci, dar există șanse de comunicare constructivă, dacă ești dispus și deschis să primești și punctul de vedere al celuilalt. Optimismul și farmecul personal îți sunt la îndemână întreaga săptămână, așa ca nimic nu ți se pare un capăt de țară.

Taur

Ai suficiente pârghii la îndemână, pentru a soluționa o problemă juridică, a pune pe picioare un proiect sau a-ți consolida o relație. În primul rand, miza sunt siguranța, stabilitatea și confortul tău.

În această săptămână te poți gândi care este cea mai potrivită formulă în care să așezi viața ta, pentru a ieși dintr-o paradigmă veche aducătoare de suferință și greutate. O etapă se incheie, inclusiv la nivel de convingeri și viziune de viață. Fii pregătit să renunți la ceva sau la cineva.

Comunicarea în zona muncii se îmbunătățește, găsești căi mai potrivite de a te face înțeles, ești dispus să negociezi mai diplomatic poziția ta și să pui în discuție termenii unor colaborări cu scopul ca toată lumea să fie câștigată. Cei care vor să-și găsească un loc de muncă pot iniția acum demersuri și discuții în acest sens.

Marte retrograd: Dezgroapă-ți viitorul din visul adormit!

Gemeni

În această săptămână, reușești să abordezi lucrurile cu mai multă seninatate și parcă și ideile îți vin altfel, și inspirația… astfel că din nou ai entuziasm, chef de socializat și de descoperit oameni și locuri și posibilități noi.

Deplasările scurte, întâlnirile, conversațiile și orice demers intelectual sunt de bun augur. Anturajul se revizuiește, prietenii se triază, devii mai atent la intențiile reale ale unor oameni de care te-ai înconjurat.

Pe de altă parte, pot să reapară cunoștințe sau situații vechi care nu au fost rezolvate corespunzator. Oricum, e important să fii vigilent și să acționezi dupa cum simți că e potrivit pentru tine, evitând conflictele și căutând să comunici clar, ferm și coerent.

ADVERTISING

Rac

O săptămână edificatoare pentru tine, sub aspectul relațiilor și parteneriatelor. Îți devine clar care este poziția ta, cum ai ajuns în diverse situații tensionate și complicate, cum te-ai sabotat singur lăsând responsabilitatea și, deci, puterea la alții.

E un moment revelator și e o tușă finală pentru mulți nativi Rac. Pun capăt unui model vechi de funcționare care le-a adus multă frământare și nemulțumire în trecut, chiar dacă pentru asta e nevoie să renunțe la ceva sau chiar să se reinventeze fundamental.

Cu Venus abia instalată în Leu, în casa resurselor materiale, ai parte de șansă, mai multă ușurința și succes, sau măcar optimism și încredere, în demersurile financiare, deși nu e momentul să slăbești atenția sau să faci cheltuieli nesăbuite.

Oraloscop 7-13 Septembrie 2020

Leu

Săptămâna aceasta iți poate aduce rezultate bune, materializări în zona proiectelor profesionale și în ce privește finanțele. Mai ales dacă înțelegi ce greșeli să nu mai repeți din trecut, pentru că în această perioadă e important să faci un fel de bilanț și să schimbi strategia pe ici, pe colo.

Un bonus din partea Cerului pentru tine este prezența planetei Venus în Leu, ceea ce înseamnă că te vei simți mai bine decât în ultimele săptămâni, vei fi mai încrezător și te vei face mai ușor auzit. Acum e momentul și pentru îmbunătățiri ale aspectului fizic sau atitudinii.

În altă ordine de idei, în această săptămână e posibil să te ocupi cu succes și de chestiuni care țin de acte, semnături, studii, cursuri.

Fecioara

Cu Mercur, stăpânul zodiei tale, în zona banilor, pot să apară oportunități de câștig sau, în orice caz, te pricepi foarte bine să te vinzi și să-ți aduci niște avantaje de partea ta.

Poți negocia cu spor, fie salariul, fie implicarea într-un proiect. De asemenea, având în vedere că e și un moment de achitare de datorii, poți discuta echilibrat și cu sorți de izbândă termenii și pașii pentru acest lucru.

Săptămâna este interesantă și sub aspectul relației afective, în sensul că acum se poate încheia o etapă, poți lua decizii pentru un viitor nou, poți să faci un salt în urma lecțiilor învățate în ultimele luni și chiar în ultimii ani.
Unii nativi se pot hotarî să învețe ceva nou, să investigheze o cale nouă profesională.

ADVERTISING

Balanța

O săptămână în care poți rezolva situații care țin de finanțe (datorii, impozite, taxe) dar și de relația cu instituții de stat sau cu străinătatea. Vin vești și informații utile, găsești o cale de a comunica cu persoane avizate, înveți tot felul de lucruri și capeți o perspectivă nouă asupra unei situații vechi de viață.

Rămâi deschis, curios și nu ezita să ceri și să primești sprijin acolo unde te împotmolești.

Viața socială devine tot mai activă, te simți admirat, apreciat și ai parte de recunoaștere sau chiar de flirturi și joacă cu iz romantic.

Situația relației de cuplu, a mariajului sau a unui parteneriat profesional rămâne sub auspicii tensionate, mai ales că Marte își începe mișcarea aparent retrogradă pe 10 septembrie, în semnul de vizavi - Berbecul - așadar, e necesar să abordezi orice relație cu diplomatțe, răbdare și deschidere.

Sunt lucruri de spus și de lămurit, capitole de încheiat, dar e important tonul discuției și disponibilitatea de a ințelege și punctul de vedere al celuilalt.

Scorpion

Poate fi o săptămână cu multă agitație la locul de muncă, pentru tine. Sunt multe detalii care-ți scapă, sunt spirite care se încing prea ușor, conflicte care riscă să degenereze, pentru că nimeni nu pare să stea bine cu răbdarea și cu diplomația, în condițiile în care lucrurile nu se derulează în ritmul sau la viteza dorită.

Ține seama de faptul că e o perioadă de reașezare, de schimbare a rolurilor, reconfigurare a echipei de lucru, a mijloacelor și metodelor. Asa că răbdare, până pe 14 noiembrie se tot răscolesc lucruri și se tot reiau și regândesc.

Totuși, orice s-ar întâmpla, se pare că tu ai puncte bonus în “dosarul” șefilor, așa că, într-un fel sau altul, vei fi susținut și chiar vor exista niște oportunități de succes în tot haosul pe care îl percepi.

Sănătatea merită atenție deosebită. Nu te suprasolicita, rezervă-ți timp pentru relaxare și ia măsurile necesare pentru îmbunătățirea sănătății. Zona capului este sensibilă.

ADVERTISING

Săgetător

Situația afectivă nu e deloc roz, sunt multe fricțiuni acolo și se pare că acestea se vor adânci, odată cu retrogradarea lui Marte în Berbec, în casa iubirii și a creativității. E posibil să înceapă să iasă lucruri la iveală, să se răscolească trecutul, să se iște discuții conflictuale și lupte acerbe, rivalități și gelozii. Așadar, e nevoie de înțelepciune și tact, pentru a gestiona situațiile existente și cele care apar în această privință.

Unii Săgetători se află în relații tensionate cu copiii sau sunt îngrijorați, enervați și debusolați cu privire la niște situații prin care aceștia trec. Urmează o perioadă în care poți găsi soluții, dacă recunoști că nu deții adevărul absolut și te deschizi spre a asculta și ce simt și ce vor cei din jur.

Vestea bună este că nu-ți pierzi încrederea, ba chiar ai posibilitatea să abordezi totul din perspectiva oportunității. Cumva, simți că tot ce se întamplă este folositor și va așeza lucrurile așa cum e mai bine.

Capricorn

O săptămână axată pe segmentul profesional, unde vor fi multe discuții, sedințe, negocieri, mesaje de transmis sau de primit. E o perioadă dinamică din acest punct de vedere și va trebui să te împarți între situațiile familiale destul de urgente și activitățile profesionale.

Oricum, e important să fii prezent și foarte atent la ce se discută în contextele profesionale care se creează, pentru că ai șansa să te faci auzit și să-ți negociezi în mod avantajos poziția într-un proiect.

Din punct de vedere financiar, ești susținut și norocos, mai ales în ce privește sprijinul celorlalți, favorurile de care beneficiezi și diverse uși deschise sau scutiri de la o serie de cheltuieli. În orice caz, ai mai multă ușurință în demersurile financiare și poți reuși, de exemplu, să te achiți ușor de o datorie care-ți stătea pe cap.

Spre finalul săptămânii, crește sensibilitatea la critici, ofense și pretenții din partea altora, așa că sunt de evitat discuțiile prea serioase ori deciziile majore.

Vărsător

Cu Venus în Leu, în casa relațiilor și a imaginii sociale, e clar că te afli într-o perioadă de expunere și de ieșire la rampă. Nu te poți ascunde și nici nu mai intenționezi acest lucru. E momentul să fii apreciat, lăudat, căutat pentru talentele, cunoștințele sau aptitudinile tale.

E o perioadă în care și relația de cuplu se poate revigora, poate deveni mai spumoasă și chiar mai teatrală.

De asemenea, săptămâna este minunată pentru studii, cunoaștere, evoluție, deschidere către noi viziuni și perspective. Unii Vărsători au dor de ducă și își pot face planuri de călătorie în străinătate, însă e bine să se înarmeze cu răbdare, pentru că există destule piedici pe care trebuie să le depășească.

Unii nativi pot obține un rezultat pozitiv în urma unor demersuri prin care urmăresc să-și consolideze siguranța materială și emoțională.

Pești

Pentru tine, este o săptămână cu bucurii și satisfacții, în ce privește zona muncii și a sănătății. Dacă au fost probleme de sănătate, acum se pot ameliora. Dacă ai fost îngrijorat cu privire la locul de muncă sau legat de derularea unui proiect, acum îți vine inima la loc.

Ba mai mult, iți poți folosi creativitatea pentru a crea ceva diferit, ceva pentru care ești făcut.

Stilul de viață și rutina zilnică s-ar putea schimba, pentru că simți nevoia să te bucuri mai mult de ceea ce faci și nu prea mai poți face doar ce trebuie.
Rămân în prim plan preocupările legate de bani. De altfel, urmează o perioadă în care e necesar să fii cât se poate de prudent și să limitezi pe cât posibil cheltuielile și investitțiile. Acum e necesar să-ți revizuiești atitudinea față de bani și să-ți administrezi resursele cu maximă responsabilitate.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇