Horoscopul săptămânii 6 - 12 iunie

Horoscopul săptămânii 6 - 12 iunie

Berbec

La locul de muncă se întrezărește o nouă etapă, întrucât energia astrală din aceste zile deschide culoare favorabile. Activitățile profesionale le vei desfășura mai ușor, iar sprijinul colegilor va fi excelent.

Însă sănătatea este vulnerabilă. Alimentează-te sănătos, odihnește-te și, la nevoie, apelează la sfaturile specialiștilor. Evită, pe cât posibil în primele două zile ale săptămânii, analizele, consultațiile medicale și intervențiile chirurgicale.

Joi și vineri sunt momente bune pentru relațiile parteneriale, astfel că negocierile, dezbaterile pe teme și activități comune se pot desfășura foarte bine. Weekendul aduce cheltuieli și chestiuni financiare alături de cei dragi.

Taur

Săptămâna debutează cu aspecte sentimentale. Influxurile astrale te vor impulsiona să fii alături de persoana iubită și de copii. Amorul va căpăta o altă însemnătate pentru tine, iar dorința de aventuri, distracții și idile întâmplătoare va fi la cote mari și destul de ușor de îndeplinit. Răscolirile sufletești pot fi frecvente.

Joi și vineri se anunță mult de lucru la serviciu, dar și treburi de rutină acasă.

Oboseala și unele afecțiuni mai vechi vertebrale își vor spune cuvântul. Dozează-ți eforturile și acceptă ajutorul celorlalți! Sfârșitul săptămânii readuce în discuție relația cu partenerul de viață, dar și colaborările profesionale.

Atmosfera astrală a lunii IUNIE 2022: Concentrare energetică maximă!

Gemeni

Săptămâna debutează cu aspecte domestice și familiale. Discuții importante cu neamurile și activități gospodărești de rutină. Ecourile acestei săptămâni le vei simți multă vreme de acum încolo, pentru că este vorba despre schimbari importante în relațiile familiale, ambianța din casă, legătura cu locurile natale și cu neamurile. Apropie-te de cei dragi și ajută-i necondiționat atât cât poți.

Zilele de 8 și de 9 iunie răscolesc relația cu persoana iubită și copiii. Distracții, aventuri, amor, dar și niscai discuții aprinse trecătoare. Finalul săptămânii aduce treburi de rutină, fie la locul de muncă, fie acasă. Prudență în privința sănătății, pentru că este vulnerabilă.

ADVERTISING

Rac

Foarte animate sunt relațiile cu anturajul apropiat. Se conturează șanse deosebite de a îmbunătăți relațiile cu ceilalți, de a-ți face prieteni noi și de a-ți remodela gândirea și comunicarea. Pentru că multă lume va roi în jurul tău, ar fi bine să fii prudent cu vorbele și gesturile. Vorbește strictul necesar și ascultă-i pe ceilalți cu interes.

Călătoriile pe distanțe scurte sunt o altă temă importantă.

Joi și vineri, atenția și eforturile îți vor fi atrase de activitățile domestice și de relațiile cu membrii familiei. Apar discuții importante în casă, despre patrimoniu și despre neamuri. Sfârșitul săptămânii este potrivit distracțiilor și relaționării cu cei dragi.

Mesajul Ingerilor pentru luna IUNIE 2021

Leu

Se anunță îmbunătățiri financiare, în special la secțiunea venituri obținute din munca proprie. Se deschide o nouă etapă de câștig la locul de muncă, etapă care va dura cel puțin un an de zile de acum încolo. Fii atent la cele discutate la locul de muncă și acceptă schimbările necesare. Poate fi vorba de a munci mai mult, dar eforturile îți vor fi răsplătite.

Pe 8 și pe 9 iunie vor fi frecvente călătoriile pe distanțe scurte, întâlnirile și dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat. Evită să vorbești prea mult despre tine!

Weekendul aduce treburi gospodărețti și discuții importante cu membrii familiei.

ADVERTISING

Fecioara

Săptămână importantă pentru tine, deoarece influxurile astrale te ajută să demarezi o etapă nouă. Ai șanse minunate de a aduce îmbunătățiri importante pe toate planurile vieții tale, așa încât rezervă momente special pentru tine și gândurile tale. Un jurnal personal ți-ar fi de mare folos pe termen lung.

Cum emotivitatea va fi accentuată, există riscul să oscilezi cam mult în decizii și în relațiile cu ceilalți. Ai încredere în tine și operează schimbările necesare dorite de tine.

Joi și vineri apar câștiguri deosebite din munca proprie, dar în paralel se ivesc și cheltuieli. Sfârșitul săptămânii îți aduce în preajmă persoanele dragi din anturajul apropiat.

MARTE în BERBEC, 25 Mai – 5 Iulie 2022. Motor, Acțiune, Start!

Balanţa

Primele zile ale săptămânii îți aduc dorință de interiorizare, somnolență și tendință la visare cu ochii deschiși. Stările tale interioare sunt fluctuante, având nevoie de discreție și detașare de cotidian. Ocupă-te de treburi ușoare și, la nevoie, cere sprijinul celor dragi și de încredere pentru a rezolva chestiunile urgente.

Joi și vineri te vei simți mai bine, hotârându-te cel mai probabil să schimbi multe și mărunte în viața ta. Începe mai întâi cu stabilirea unor noi direcții profesionale.

Sănătatea este vulnerabilă pe tot parcursul săptămânii, deci nu forța nota. Weekendul îți aduce câștiguri din munca proprie, cadouri sau recompense deosebite.

ADVERTISING

Scorpion

Relațiile cu prietenii și susținătorii din segmentul profesional se vor schimba încă din primele zile ale săptămânii. Renunță la persoanele care te-au necăjit și la cei care observi că stau în preajma ta doar pentru profitul lor personal. Astfel, faci loc în viața ta pentru apariţia altor persoane de o mai bună calitate.

Joi și vineri vei avea nevoie de odihnă, somn și dialoguri interioare. Rezervă momente și pentru plimbări în aer liber împreună cu cineva drag. La finalul săptămânii te vei simți mai bine, însă nu forța nota. Trasează-ți planuri noi, revizuiește-ți toate relațiile și gândește și la cum să-ți îmbunătățești personalitatea.

Horoscopul lunii iunie 2022

Săgetător

Apar schimbări importante, cu bătaie lungă, în plan profesional. Este vorba despre o nouă etapă în câmpul muncii,mai ales la secțiunea șefi și conducere. Ți se vor recunoaște meritele, iar unii vor dori să afle care este secretul succesului tău din această perioadă. Fii prudent și nu te lăsa copleșit de laude, deoarece în umbră colegii nu se prea bucură de poziția ta socială și de sprijinul primit din partea autorităților.

Joi și vineri sunt momente bune pentru a discuta cu prietenii, întrucât astfel vei afla informații și sfaturi utile. Weekendul evidențiază oboseala și dorința de interiorizare. Sunt zile bune petnru a medita în tihnă și în taină la esența situațiilor în care te afli.

Capricorn

Relațiile cu străinătatea sunt active în primele zile ale săptămânii. Por apărea posibilități importante de a călători peste mări și țări, de a relaționa cu oameni de bună calitate și de a-ți îmbogăți bagajul de cunoștințe cu teme interesante și de folos. Studiile, cercetările, documentarea sunt activități care îți vor solicita atenția și eforturile multă vreme de acum încolo.

Joi și vineri sunt posibile dialoguri importante cu șefi, cu reprezentanții unor instituții, însă totul este de bun augur, fiind susținut și apreciat de multă lume.

Finalul săptămânii îți aduce în preajmă prieteni și aventuri plăcute. Totuși, fii atent la oamenii cărora le vorbești despre tine.

Vărsător

Apar noutăți la capitolul financiar, fiind vorba despre obținerea unor venituri din colaborări sau despre moșterniri și partaje. Astfel vei putea rezolva datorii mai vechi sau mai noi, poți primi cadouri, o moștenire sau diverse recompense.

Evită ziua de 8 iunie pentru vânzări, cumpărări de anvergură și pentru semnarea documentelor importante, care te implică în vreun fel pe termen lung.

În zilele de 9 și de 10 iunie apar informații prețioase despre călătorii îndepărtate sau necesitatea de a te ocupa de studii și documentare. Finalul săptămânii aduce în prejama ta multă lume, fie în cadru oficial la serviciu, fie la o petrecere în plan personal.

Peşti

O săptămână importantă în plan relațional, în mod special în relațiile parteneriale Sunt posibile finaluri și începuturi nebănuite atât în relația cu partenerul de viață, cât și în relațiile de colaborare profesională. Totuși, pe 8 iunie, îndoiala, temerile, senzația de mers în gol vor fi accentuate. În culisele vieții tale există jocuri, de bun augur, care vor ieși la iveală la momentul potrivit.

Joi și vineri se conturează cheltuieli pe taxe, impozite, servicii și preocupări legate de bugetul disponibil comun cu alții.

Sfârșitul săptămânii aduce activități culturale și subiecte legate de călătorii în străinătate, pentru lucru, studiu sau de agrement.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇