Horoscopul lunii iunie 2022

Horoscopul lunii iunie 2022

Berbec

Se conturează schimbări importante în relațiile cu anturajul apropiat. Părerile tale vizavi de unii sunt pertinente, astfel că ar fi bine să-ți asculți vocea interioară și să renunți rapid la cei care îți pun bețe în roate sau la cei pe care îi simți că lasă greul acțiunilor comune numai pe umerii tăi. Vor veni în preajma ta oameni noi, minunați, alături de care te vei implica în proiecte de anvergură și pe termen lung.

La serviciu se vor debloca multe, iar relațiile colegiale vor deveni destul de bune, însă spre finele lunii, în umbră unii încep să clevetească. Schimbări profesionale și salariale! Este rost să-ți crească veniturile, fie prin schimbarea condițiilor de muncă, fie prin apariția unor variante de câștig dintr-o activitate profesională suplimentară.

Taur

Este o perioadă frumoasă, plină de activități diverse și cu multe persoane în preajma ta. Trasează planuri de viitor, spune clar și răspicat ce ai de spus, mai ales în relațiile apropiate, și evită compromisurile. Este vremea marilor schimbări pe toate planurile vieții, așa încât mobilizează-te să-ți aranjezi viața așa cum vrei.

Se deschid oportunități financiare, fie prin câștiguri suplimentare la locul de muncă, fie prin implicarea în colaborări. Tendința de a cheltui mult este mare și păguboasă. Rezumă-te la strictul necesar și evită investițiile pe termen lung.

Relațiile sentimentale încep să se lămurească și vei ști foarte clar ce anume îți dorești de acum încolo de la persoana iubită. Totul este să nu exagerezi.

Oamenii se comportă cu tine așa cum îi înveți

Gemeni

Este vremea ta în luna iunie, în sensul că vei deborda de energie și chef de viață. Dorința de a schimba totul în preajma ta este dublată de susținere energetică astrală, așa încât nu-ți rămâne decât să te concentrezi pe nevoile tale și pe ceea ce îți dorești de acum încolo în preajma ta.

Planificând acum pe îndelete ceea ce dorești să se materializeze în viața ta, de la gând la faptă va fi foarte puțină vreme. De aceea, fii atent ce îți dorești că s-ar putea să primești.

La serviciu se va încheia o etapă importantă. Poate fi vorba despre finalizarea unor sarcini de lucru, dar, pe de altă parte, pot intra în discuție modificări profesionale de anvergură. Susținere importantă de la și prin prieteni!

ADVERTISING

Rac

Prima parte a lunii este o perioadă favorabilă meditației interioare și retragerii din prim-planul vieții cotidiene. Rezervă momente numai pentru tine și pentru compania unora care chiar îți merită prezența. Detașează-te de mărunțișurile vieții. Acum este vremea marilor schimbări!

Se vor remarca destul de zgomotos relațiile cu prietenii, discuțiile profesionale și planificarea unor acțiuni de anvergură alături de oameni dragi și de încredere. Și, totuși, mai sunt șanse de a te desprinde de unii care te tot provoacă și care doar profită de pe urma ta.

Prudență, răbdare și discernământ! Cultivă gândurile nobile și evită a te baza pe mentalitatea altora! Tu ești un model pentru alții, astfel că minunat ar fi să te concentrezi pe tine, pe ideile tale și pe tot ce este frumos.

Atmosfera astrală a lunii IUNIE 2022: Concentrare energetică maximă!

Leu

În primul rând, apar blocaje financiare, pe care le-ai mai întâlnit cândva. Posibilitatea unor câștiguri noi este la orizontul îndepărtat, acum fiind vorba doar despre planuri și promisiuni. Totul este să ai răbdare, să sesizezi încotro bate vântul schimbării și să te lași purtat de el.

În segmentul amoros se încheie o etapă, probabil că finalizezi un demers important referitor la persoana iubită, la copii, fie pur și simplu te detașezi de tot. Relațiile cu neamurile vor fi și ele vizate de curenții astrali, așa încât sunt șanse de remediere a unor conflicte.

La locul de muncă se îmbunătățesc lucrurile din 21 ale lunii, însă mai rămân în fundal niscai neplăceri. A doua parte a lunii evidențiază probleme de sănătate și răscoliri profesionale.

ADVERTISING

Fecioara

Începe o perioadă favorabilă, în sensul că starea ta de spirit se va îmbunătăți. Energia astrală de care vei beneficia în această lună te va impulsiona să operezi acele modificări în viața ta care să-ți aducă progres pe toate planurile. Unele relații cu persoanele din anturajul profesional se vor dizolva, altele se vor consolida pe termen lung.

Totuși, pentru că mentalul este destul de distorsionat, ar fi bine să eviți discuțiile ample și escaladarea conflictelor gratuite.

Ești bine susținut în plan profesional de către șefi, persoane cu funcție, persoane oficiale din mediul în care activezi. Schimbări de anvergură la locul de muncă, responsabilități noi, oferte de a prelua conducerea unui colectiv de muncă, declanșându-se o etapă pe termen lung.

MARTE în BERBEC, 25 Mai – 5 Iulie 2022. Motor, Acțiune, Start!

Balanţa

Te vei simți mai bine începând cu această lună, pentru că energia vitală va crește. Se vor lămuri relații și situații care până acum au tot fost complicate, încurcate, incerte. Totul este să ai răbdare să vezi despre ce este vorba și să nu te aventurezi în orice, oricum.

Referitor la banii și bunurile comune cu alții se întrezăresc aspecte bune, în sensul că vei putea rezolva ușor datorii, demersuri privitoare la moșteniri și partaje, poți lua credite sau poți investi în proiecte pe termen lung. Atenție însă la veniturile tale, care fie se diminuează, fie se amână pe termen nedeterminat. Se încheie o etapă importantă vizavi de câștigurile pe care le obții de la un loc de muncă.

Relații intense cu străinătatea, planuri de a te implica în studii, perspective deosebite de a călători.

ADVERTISING

Scorpion

Prima parte a lunii evidențiază relațiilor parteneriale. Chiar dacă mai persistă neplăcerile, sunt șanse bune de rezolvare. Excelentă perioadă și pentru a pune la punct aspecte financiare comune cu partenerul de viață, rudele și colaboratorii. Este rost de cheltuieli majore fie pe bunuri valoroase, fie pe facturi, servicii, taxe de care beneficiezi alături de alții.

Pe de altă parte, vor apărea și câștiguri suplimentare din colaborări sau din moșteniri. Prudență în toate, mai ales în ceea ce privește documentele ce atestă bani și bunuri! Există riscul să cheltuiești pe inutilități sau pe mofturile altora.

Intervalul 28 – 30 iunie te răscolește mult, însă cu puțin efort și bunăvoință vei depăși cu bine. Sănătatea este vulnerabilă, bine fiind să te îngrijești permanent.

Săgetător

Foarte animat este locul de muncă în prima parte a lunii! Discuții profesionale, activități intense, modificări definitive în plan profesional. Este bine să fii atent la ceea ce se petrece în acest segment și la felul în care îți îndeplinești sarcinile de lucru.

Fiind foarte preocupat cu munca, există riscul să-ți neglijezi sănătatea. Sunt posible consultații, analize medicale și chiar intervenții chirugicale. După 14 iunie se va îmbunătăți starea ta generală, dar nu forța nota. Ocupă-te serios și pe îndelete de tine, pentru că rezultatele vor fi uimitoare atât în plan personal, cât și în plan profesional.

Se vor evidenția și relațiile parteneriale, și relațiile de colaborare profesională. Unele dintre ele se pot destrăma definitiv. Totuși, în fundal se conturează discret altele noi.

Capricorn

Continuă răsturnările de situație în plan amoros! Este posibil să te îndrăgostești de cine nici cu gândul nu gândești și de aici se poate declanșa un lung șir de situații inedite și amuzante. Evită exagerările și ține cont de spusele celor dragi! Unele relații se vor reconfigura sau finaliza definitiv. Este ceva mai dificil să echilibrezi balanța amor-prietenie, dar totul este posibil.

La locul de muncă este forfotă, iar din 18 iunie e loc de revizuiri, reluările unor saricini de lucru sau rediscutarea condițiilor de muncă. Se prefigurează o nouă etapă profesională. Însă există detalii ascunse, de aceea, fii prudent.

Sănătatea este vulnerabilă pe toată durata lunii. Odihnește-te conștient și stabilește-ți un program de muncă în care să incluzi și momente de relaxare.

Vărsător

Cele petrecute acasă și în relațiile cu membrii familiei vor avea ecou multă vreme de acum încolo. Este o perioadă favorabilă rezolvării chestiunilor domestice și dialogului constructiv cu cei dragi. Planurile legate de casă, de vânzări și achiziționări de bunuri au șanse bune de concretizare, dacă pe parcursul acestei luni le întocmești cu lux de amănunte și ți le și asumi.

Și segmentul sentimental iese în evidență, atât relația cu persoana iubită, cât și relația cu copiii. Este rost de distracții, de aventuri, de discuții importante, dar sunt posibile și controverse. Iubirea plutește în aer, astfel că foarte ușor te poți îndrăgosti de cine te-ai aștepta mai puțin.

Persoanele din anturajul apropiat îți oferă idei minunate și situații amuzante. Mult de lucru la serviciu în a doua parte a lunii.

Peşti

Schimbări importante în plan domestic! Reamenjări de anvergură, schimbarea casei sau a zonei în care locuiești, toate vor veni înaintea ta, atât dinspre membrii familiei, cât și prin concretizarea unor planuri întocmite mai demult.

Financiar primești susținere dinspre locul de muncă, însă și cei dragi te pot ajuta cu sume importante de bani sau cu favoruri substanțiale. În preajma datei de 14 iunie se lămuresc relațiile cu străinătatea sau cu persoanele aflate departe de tine. Se recomandă prudență, întrucât mentalul este distorsionat și poți lua decizii greșite.

Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat sunt frecvente și de bun augur. Renunță la cei care te obosesc și relaționează cu tine numai spre folosul lor personal.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇