Horoscopul lunii octombrie 2024

Horoscopul lunii octombrie 2024

Berbec

Relațiile parteneriale sunt foarte animate pe tot parcursul lunii. Sunt posibile reconfigurări ale relației cu partenerul de viață, în sensul că veți putea stabili de comun acord, fie activități recreative, fie planuri de investiții. Poți primi oferte tentante de colaborare. Gândește-te atent la fiecare propunere venită din partea celorlalți. Chiar dacă stările tale sufletești fluctuează și îți este dificil uneori să socializezi cu ceilalți, ai încredere că te vei descurca bine. A doua partea a lunii aduce în atenție cheltuielile comune cu ceilalți.

Taur

Ai multe și mărunte de realizat la serviciu, iar forfota profesională te va duce până la urmă la oboseală accentuată și chiar la niscai probleme de sănătate. Lucrează cumpătat și în mod special îndatoririle prioritare. Colegii te vor solicita să le ții locul sau să te implice și în treburile lor. E adevărat că ești respectat și apreciat la locul de muncă, însă acum perioada pe care o traversăm te predispune și la evidențierea afecțiunilor ereditare sau dobândite pe segmentele ficatului și sistemului respirator.

Atmosfera astrală a lunii OCTOMBRIE 2024: În plină toamnă!

ADVERTISING

Gemeni

Dorința de a petrece mai mult timp alături de persoana iubită sau de copii este la cote înalte, însă ușor de îndeplinit. Cu toate că cei dragi poate nu îți răspund cu aceeași afecțiune, tu fii alături de ei și ai răbdare. Este o perioadă bună de a lămuri neplăceri vechi și de a alcătui planuri noi pentru petrecerea timpului liber împreună cu cei dragi. La serviciu este multă forfotă, astfel că vei fi nevoit uneori să lucrezi ore suplimentare. Relațiile cu șefii sunt tensionate.

Rac

Petrece mai mult timp acasă, alături de membrii familiei și de rude, mai ales în prima parte a lunii. Este o perioadă favorabilă activităților gospodărești și planurilor de anvergură împreună cu cei dragi. Dialogurile cu ceilalți îți aduc lămuriri pentru situațiile în care ești implicat, dar și soluții deosebite pentru a-ți rezolva problemele. Poziția ta în cadrul locului de muncă și imaginea în ochii șefilor și colegilor poate suferi modificări, de aceea fii prudent. Evită discuțiile aprinse, provocările și declanșarea conflictelor profesionale.

Venus în Scorpion (23 septembrie - 17 octombrie): Nu mai facem compromisuri

ADVERTISING

Leu

Te poți bucura de un carusel de evenimente sociale, alături de persoanele din anturajul apropiat. Sunt posibile întâlniri și discuții interesante, iar cele aflate pe parcursul acestei luni îți vor fi de folos multă vreme de acum încolo. Vorbește puțin, evitând a-ți povesti planurile. Călătoriile pe distanțe scurte pentru a rezolva chestiuni personale sau pentru a profita de natură, într-o excursie, sunt subiecte de luat în calcul. În plan domestic se conturează o etapă nouă. Ai succes la treburi gospodărești.

Fecioara

Cheltuielile reprezintă o temă importantă pe tot parcursul lunii. Veniturile tale cresc suficient, încât să-ți permiți atât mofturilor personale, cât și să dăruiești celor dragi câte un mic cadou. A doua parte a lunii evidențiază relațiile cu anturajul apropiat, dar și călătoriile pe distanțe scurte. Este o perioadă bună pentru a asimila cunoștințe noi, pentru discuții folositoare, dar și pentru plimbări ușoare în aer liber. Menține prudența în relațiile parteneriale, întrucât unele se pot destrăma în mod zgomotos. Lasă evenimentele să-și urmeze cursul firesc!

Oracolscop 29 septembrie - 06 octombrie

ADVERTISING

Balanta

O perioadă foarte bună pentru tine. Sunt șanse de înnoire pe toate planurile, de aceea lasă totul deoparte și ocupă-te mai mult de tine și treburile tale personale. Începe prin a-ți îngriji sănătatea, a schimba ceva în personalitatea ta sau în felul în care te aranjezi. Vei fi uimit de reacțiile celorlalți vizavi de tine și de schimbările care se conturează acum în preajma ta. Veniturile încep să crească din a doua parte a lunii, însă nu te hazarda la cheltuieli nefondate sau la investiții riscante.

Scorpion

Gândește-te pe îndelete la situațiile și relațiile în care ești implicat. Meditațiile în locuri sfinte, lecturarea cărților deosebite, dialogurile interioare sunt demne se folosit. Stările de revelație abundă în informații deosebite și utile pe termen lung. Evită eforturile fizice și psihice mari și, de asemenea, spațiile închise și aglomerate. Se pot activa afecțiuni ereditare sau altele dobândite undeva, cândva. Este bine să-ți îngrijești sănătatea, urmând sfaturile unor specialiști. A doua parte a lunii aduce energie astrală benefică, astfel că te vei simți mai bine.

Sagetator

În prima parte a lunii se întrezăresc demersuri profesionale, discuții cu șefii, colegii și colaboratorii. Ești susținut în proiectele tale de oameni de bună calitate, astfel că ar fi bine să-ți expui ideile cu claritate și răbdare. Unii se vor oferi să te ajute necondiționat, însă alții se vor retrage din lucrul cu tine din varii motive. Există personaje în preajma ta care îți împiedică progresul mai ales cel de la locul de muncă. Depistează rapid persoanele care doar profită de pe urma ta.

Capricorn

Cultivă gândirea pozitivă! Mentalul este agitat, îți pierzi ușor răbdarea în relațiile cu ceilalți, astfel că ai putea fi etichetat drept o persoană conflictuală. Sunt posibile reîntâlniri cu persoane care aparțineau cândva anturajului tău apropiat. Este bine să fii prudent și să vorbești banalități despre tine, pentru că unii vor încerca, în mod subtil, să obțină informații prețioase de la tine. Călătoriile pe distanțe scurte pot fi frecvente, fie pentru a face vizite la rude și prieteni, fie pentru a-ți rezolva diverse chestiuni personale.

Varsator

În această lună îți sunt favorizate călătoriile îndepărtate, relațiile cu străinătatea, activitățile spirituale, astfel că participarea la seminare și întâlniri cu persoane erudite, lecturarea unor cărți deosebite sau vizionarea unor filme premiate îți sunt de mare folos pe termen lung. De asemenea au succes planurile de călătorii îndepărtate sau cele care vizează abordarea unui program de instruire personală și profesională. La locul de muncă se îmbunătățesc vizibil lucrurile, existând șanse de promovare sau de schimbare benefică a activității și a condițiilor de muncă.

Pesti

Banii și bunurile comune cu alții reprezintă o temă importantă pe tot parcursul lunii. Sunt posibile cheltuieli majore pe facturi, servicii, credite, dar apar și oportunități deosebite de a câștiga bani din colaborări, partaje din moșteniri. Evită să cheltuiești prea mult și pune bani deoparte. Veniturile tale din activitatea profesională sunt instabile. Se recomandă prudență în tot ce întreprinzi, pentru că energia vitală este la cote joase, astfel că te poți simți obosit, iar concentrarea mentală este deficitară. Ferește-te de eforturi mari!

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇